Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ovak................vjerujem u to al imam samo 13 gdina i imam trbuh koji mi visi ajmeeeeemože neki savijet kako to maknuti uz neke vježbe ili slično.............što brže ogovorite
super vježbe su ti trbušnjaci po 30 il 40 na dan....meni pomaže imam 12 godina i uspijeva... i legneš na trbuh,ruke uz tijelo,digneš gornji dio tijela,izravnaš kralježnicu i uvlačiš trbuh(tako zadržiš 10 sekundi pa pustiš...i tak 10-20) puta na danja
…prikaži još! imam velik trbuh a visoka sam 167 i imam 55 kila ak neko ima neku dobru dijetu za mene nek sam kaže..unaprijed hvala i nadam se da će ti moji savjeti pomoć
bravo antonia :) uvijek kad pročitam neku ovakvu priču dodatno se motiviram da nastavim sa svojom dijetom tj novim načinom života ;) danas mi je baš bio loš dan, al ova priča me inspirirala da nastavim dalje i približim se
…prikaži još!se još korak svom cilju :)
zato hvala i pozz
Svaka čast!
Nije lako biti majka, supruga i još se uz sve posvetiti dijeti. Pokazala si da se može, i ja ti od srca čestitam!
Izgledaš fenomenalno!! :))
drage moje cure,hvala vam od srca na potpori-sad sam još sretnija i odlučna nastaviti istim putem.Držim fige svima koji vode istu bitku da pobjede.
Antonia
Ja sam takodjer iste visine kao i Antonija, i imam 67 kg, a htjela bih skinuti bar 5 kg, pa me zanima je li ima jos neka dijeta osim te narancine s kojom bih to uspjela. i svakako, cestitam Antoniji, svaka cast :-)
bravo antonija! ja se isto borim s kilogramima i stvarno razumijem koliko ti je bilo teško i zato svaka ti čast.najviše cijenim što si to učinila prvenstveno zbog sebe! sad još samo moraš vježbat trbušnjake i to će biti ti-top!
…prikaži još! nabavi loptu za pilates i nađi na netu vježbe i vidjet češ koliko je to učinkovito.
vanesa1
ti ne trebaš na dijetu, jer po tvojim podacima vidim da imaš i premalo kilograma. a za trbuh moraš vježbat, isto kao što sam napisala antoniji. imaš brdo dobrih vježbi za trbuh, samo ih trebaš pravilno izvodit-ALI NIKAKO se nemoj izgladnjivat, jer dijeta ti ne treba!
bravo i čestitke svima koji ustraju prevenstveno radi sebe i svog zdravlja i zadovoljstva. Najveća sreća je kad sam uspiješ ono što si zacrtaš, i kad se sa smješkom svaki dan pogledaš u zrcalo. Ljudi ustrajte i dalje, nema boljeg
…prikaži još!ljeg od dobre prehrane, puno šetnje i 'eksa s boljom polovicom, he)))
Uz Zdravu Kravu smršavila sam 10 kg
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.