Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ovo je ocita reklama za vivax catering..... nije sve tako bajno kako pise..... puno sastojaka nije u sastavu jela kako pise na karti, recimo narucio sam vocnu salatu a u kutijici je bilo svega samo ne onog voca kako pise
…prikaži još!o pise na letku, uz to i ta vocna salata je bila toliko zagrijana jer je dostavljena u istoj vrecici kao i prepeceni i smjesno mali komadic lososa sa pregumenim pireom.. uzas .. ja sam razocaran....
i to je pokazatelj da je to jos samo jedan nekvalitetni restorancic.. svakako ne preporucujem...
Tugujem za krumpirom i mršavim
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.