Komentari 8

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malabomba
    da i mene zanima da li je svježa ili konzervirana tuna...molimo brzi odgovor
  • Default avatar -
    Petra69
    Ja mislim da se ove kile ipak koje izgubimo mogu povratiti u samoo 5 min. ako se nažderemo poštenski,ali koje je vaše mišljenje i da li stvarno dijeta radi? :'D
    Zdrava__Krava
    Draga malabomba i anazubovic, u primjeru jelovnika misli se na konzerviranu tunu u salamuri. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    anazubovic
    meni nešto ovdje nije jasno...u ovoj dijeti se nesmiju jesti masnoće a ni jedan tvrdi ili svježi sir nema barem malo maasnoća.. i na kakvu se tunu misli? unaprijed hvala na odgovoru :)
  • Default avatar -
    Petra69
    Ove kile se zaprvo i ne izgube nego samo jedemo premalo i pijemo previse vode pa nas to ispuse.brzi odgovoor.
  • Default avatar -
    jamesanna
    Hrenovke??? Vi se zezate, jeli tako? Ne postoji gori izbor hrane od hrenovki! kako se možete na portalu koji ima u nazivu riječ "zrava" uopće spomenuti hrenovke?? Petra69 - ne radi, evo ja ću ti odgovoriti, ako želiš izgubiti 4 …prikaži još!
  • Default avatar -
    Petra69
    Hoće meni netko odgovoriti?? Meni je hitno potrebno da skinem 4 kilograma,a nzm da li ovo radi.o.O -.-
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.