Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja mislim da se ove kile ipak koje izgubimo mogu povratiti u samoo 5 min. ako se nažderemo poštenski,ali koje je vaše mišljenje i da li stvarno dijeta radi? :'D
meni nešto ovdje nije jasno...u ovoj dijeti se nesmiju jesti masnoće a ni jedan tvrdi ili svježi sir nema barem malo maasnoća.. i na kakvu se tunu misli? unaprijed hvala na odgovoru :)
Hrenovke??? Vi se zezate, jeli tako? Ne postoji gori izbor hrane od hrenovki! kako se možete na portalu koji ima u nazivu riječ "zrava" uopće spomenuti hrenovke?? Petra69 - ne radi, evo ja ću ti odgovoriti, ako želiš izgubiti 4
…prikaži još! kg ipak ćeš se morati malo pomučiti, ovako za 4-5 dana možeš izgubiti vodu, 6 dan pojedi normalan ručak i eto sve natrag.
Primjer trodnevne dijete za lakše i brzo mršavljenje
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.