Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svaka vam čast na ovolikom trudu! Odlična ideja za ugovor, oduševile ste me! :-DD Ja sam prije 3 i pol godine došla do svoje najdeblje točke i u suzama sam prebirala po stvarima u ormaru koje bi mogla obući i
…prikaži još! svatove, nakon što sam pokušala i s maminim suknjama koje su za 2 broja veće od moje standardne veličine, čvrsto sam odlučila da je tu kraj i da se moram dovesti u red! Prijateljica me upoznala sa Prehranom u zoni i osobnim trenerom, polako, ali sigurno moje su kile počele odlaziti! Svi su primjećivali kako mi tijelo izgleda puno bolje, ja sam bila izvan sebe od sreće! U zadnje vrijeme sam malo popustila, tako da sam vratila koju kilicu, ali do ljeta ću opet biti ona stara ja! Bitna je volja, kad imaš volje imaš sve! Još vam jednom čestitam na ovoj super odluci, znam da vam nije bilo lako!:-)))
nije nam bilo lako. najteže je, kao i sa svim drugim stvarima u životu, početi. kada se jednom čvrsto odluči i krene, veliki je dio posla obavljen. davala sam si male ciljeve koje je lakše ostvariti. npr. kada sam imala
…prikaži još!a 81,2 cilj mi je bio da vidim na vagi broj koji ne počinje s 8 (moram se pohvaliti da ga već dugo nisam vidjela). ništa se ne može usporediti s osjećajem koji sam imala kada sam na vagi ugledala magičnu brojku 79,8. ti mali pomaci su me motivirali da idem dalje. da sam si dala za cilj 65, mislim da bih još uvijek imala preko 80. dakle, malim koracima do uspjeha. na žalost još uvijek nemam 65 kila (griješim, ali to je ljudski, zar ne?), ali lagano se krećem. kada prijeđem magičnu brojku od 70 kila, tj. kada ugledam na vagi 69,9 javit ću.
drago mi je da ti se dopao naš ugovor i ponosna sam na tebe što si sama uspjela riješiti svoj problem s kilama. svaka čast.
perolaka
nije nam bilo lako. najteže je, kao i sa svim drugim stvarima u životu, početi. kada se jednom čvrsto odluči i krene, veliki je dio posla obavljen. davala sam si male ciljeve koje je lakše ostvariti. npr. kada sam imala
…prikaži još!a 81,2 cilj mi je bio da vidim na vagi broj koji ne počinje s 8 (moram se pohvaliti da ga već dugo nisam vidjela). ništa se ne može usporediti s osjećajem koji sam imala kada sam na vagi ugledala magičnu brojku 79,8. ti mali pomaci su me motivirali da idem dalje. da sam si dala za cilj 65, mislim da bih još uvijek imala preko 80. dakle, malim koracima do uspjeha. na žalost još uvijek nemam 65 kila (griješim, ali to je ljudski, zar ne?), ali lagano se krećem. kada prijeđem magičnu brojku od 70 kila, tj. kada ugledam na vagi 69,9 javit ću.
drago mi je da ti se dopao naš ugovor i ponosna sam na tebe što si sama uspjela riješiti svoj problem s kilama. svaka čast.
perolaka
Tri priče o mršavljenju
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.