Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
draga ines, svaka čast!
meni su trbušnjaci oduvijek bauk. što ih se više bojim to ih više izbjegavam. iz tog začaranog kruga ne izlazim već godinama.
samo hrabro naprijed.
perolaka
draga ines svaka cast samo tako nastavi...ne mogu vjerovati kako si brzo skinila visak kilograma...sto se mene tice idem u teretanu evo vec treca godina ali zbog obaveza ne stignem ici redovito pjesacim svaki dan 8 km i napravi 200
…prikaži još! trbusnjaka..trbusnjke volim raditi i to mi je najmanji problem..samo sto eto ...ne djeluju bas =(
eto bravo!! srećom ja nemam problema s trbuhom, i baš ću sada početi sa trbušnim plesom =) puno je zabavnije od ležanja na strunjači i brojenja trbušnjaka, uz trčanje za tramvajem i jurenjem kroz police drugo mi nije potrebno..no sve
…prikaži još! mi se čini da uskoro ću morati prionuti poslu...
eto bravo!! srećom ja nemam problema s trbuhom, i baš ću sada početi sa trbušnim plesom =) puno je zabavnije od ležanja na strunjači i brojenja trbušnjaka, uz trčanje za tramvajem i jurenjem kroz police drugo mi nije potrebno..no sve
…prikaži još! mi se čini da uskoro ću morati prionuti poslu...
Trbušnjake radim kao od šale
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.