Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A kaj ja znam...Pitam se, zašto se stalno uspoređuju ljudi iz različitih strana svijeta kada se zna da su oni različiti po svojoj strukturi, podneblju u kojem žive itd.
I ja se isto pitam, zašto se stalno uspoređuju ljudi iz različitih strana svijeta kada se zna da su oni različiti po svojoj strukturi, podneblju u kojem žive, konstituciji tijela itd. I da ne postoji princip za sve ljude isti
…prikaži još! jer nešto je i u genima, sve je individualni princip i svatko je jedinka za sebe.
Tajne vitkosti žena iz cijelog svijeta
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.