Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Chuperak, žao nam je što tako misliš, ali Ivana je kao i Lucija zaista izgubila toliko kilograma koliko u članku i piše. Obje kandidatkinje bile su na Nupo vrlo niskokalorijskom režimu, a ne na uobičajenoj prehrani s kakvom si
…prikaži još! ti vjerojatno gubila kilograme pa su zato i rezultati drugačiji u drugačijim vremenskim periodima. Pozdrav od Zdrave Krave
Ovo nije gubitak od 9 kg. Ne znam kome mažete oči. U godinu i pol sam smršavila 9 kg i znam kako to izgleda. Ne znam kako Vam nije glupo ovako izmišljati članke.
Sretnije ljeto s 9 kilograma manje
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.