Komentari 45

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    smucalica
    Oh...samočišćenje ,najbolja stvar nakon dobrog soka...hoćuuu!!!
  • Default avatar -
    Poska
    Mmmmm, izgleda prefino i zdravo. Baš bi dobro došao mojoj obitelji jer uvijek nešto meljemo,cijedimo,miksamo od voća. Moje curice navijaju za poklon ;))
  • Default avatar -
    magdalena_24
    čestitke dobitnicama, a ostalima više sreće drugi put :D
  • Default avatar -
    snjezanak8
    super je i bio bi dobar poklon mom mužu za martinje
  • Default avatar -
    bubito
    Ovo je odlična stvar.. Obožavam sviježe iscjeđene sokiće.. :))
  • Default avatar -
    snjezanak8
    mužu za martinje,a s obzirom da je šećeraš i za neke druge napitke
  • Default avatar -
    vedrana26
    Odlična stvar....i ja ga želim osvojiti....puno bi mi pomogli svježi,zdravi i prirodni sokovi sada u trudnoći.....:)
  • Default avatar -
    Lily016
    mogla bih reducirati tezinu i ustedjeti vrijeme ovim super sokovnikom ;) koji ima posebno dizajniran vijak i cisti se tako jednostavno ;)
    kiara_89
    I ja!! :)
  • Default avatar -
    dlovr247
    ovo je super! baš neki dan sam probala sok i oduševila sam se,ovaj sokovnik je prava stvar.
  • Default avatar -
    sajna2
    Odlično izgleda, a po onome kako radi zvuči njam njam.Inače, oduvijek imamo sokovnik kod kuće, jer svi volimo i voćne i povrtne napitke, pogotovo zimi kada nam fali vitamina.
  • Default avatar -
    MashaCroatia
    To je upravo ono što želim. Izvucite mene pliz!
  • Default avatar -
    keke38
    ovaj sokovnik je odličan... bilo bi mi super da ga osvojim, a još veći gušt bi mi bio da s njime iznenadim supruga koji živi totalno zdrav život :) u svakom slučaju, dobitnicima zavidim....;)
  • Default avatar -
    sanja50
    lijepo izgleda,a i daje više pravog prirodnog soka.stvoren za nas koji imamo veliku obitelj,a svi vole prave,domaće sokove.
  • Default avatar -
    91176
    Vrijeme je prehlada,viroza...Uz pomoć sokovnika prava je čarolija da mi ubrza izliječiti,moju prehladu!!
  • Default avatar -
    LeeLaaSt
    imam žuljeve od cijeđenja citrusa za svoj podmladak koji obožava sokove.. :)
  • Default avatar -
    Kvrc
    Ovaj sokovnik bi bio savrsen za mene i moju obitelj. Imam dijete koje nista nece jesti (ne karikiram), a jako pu o pije. Kada bi dobila taj sokovnik, bar bi na neki nacin to malo cudo dobilo hranjive tvari. :)
    Velma05
    zvuči odlično! sad bi ga trebalo isprobati :) please, please!
  • Default avatar -
    jjellenna88
    Odličan, već sam čula dosta pohvala za taj sokovnik. Nadam se da cu uskoro postati vlasnik istog pa dan zapocinjati svjezim sokom :)
  • Default avatar -
    mvuleta
    Nadam se da vrijedi i za nas iz BiH, taman planiram kupovati ovaj sokovnik zbog pravljenja sokića za moju malu bebicu i baš bi mi dobro dosla vaša nagarada :))))))) Veliki pozzz iz Viteza
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.