Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mmmmm, izgleda prefino i zdravo. Baš bi dobro došao mojoj obitelji jer uvijek nešto meljemo,cijedimo,miksamo od voća. Moje curice navijaju za poklon ;))
Odlično izgleda, a po onome kako radi zvuči njam njam.Inače, oduvijek imamo sokovnik kod kuće, jer svi volimo i voćne i povrtne napitke, pogotovo zimi kada nam fali vitamina.
ovaj sokovnik je odličan... bilo bi mi super da ga osvojim, a još veći gušt bi mi bio da s njime iznenadim supruga koji živi totalno zdrav život :) u svakom slučaju, dobitnicima zavidim....;)
Ovaj sokovnik bi bio savrsen za mene i moju obitelj. Imam dijete koje nista nece jesti (ne karikiram), a jako pu o pije. Kada bi dobila taj sokovnik, bar bi na neki nacin to malo cudo dobilo hranjive tvari. :)
Nadam se da vrijedi i za nas iz BiH, taman planiram kupovati ovaj sokovnik zbog pravljenja sokića za moju malu bebicu i baš bi mi dobro dosla vaša nagarada :)))))))
Veliki pozzz iz Viteza
Sokovnik koji čuva vitamine iz voća
Komentari 45
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.