Komentari 45

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suzica25
    Savršenstvo kada želiš povećati unos voća i povrća u tijelo.Već se vidim kako uživam u sokovima :)
    LaraPavlovic
    Izgleda "močno"! :) Bilo bi ga dobro imati za jutarnje sokiće !
    kitkat
    Studentica sam i sve vise kuham za sebe i svoju obitelj, nastojim ih prebaciti na zdraviju, laganiju prehranu (pomalo uvodim i sirovu :) ) i veeeliki smo pobornici zdravih i svjezih prirodnih sokova a ovaj sokovnik bi bio savrsen jer …prikaži još!
  • Default avatar -
    snjezanak8
    osim toga imam voćke koje rastu u vrtu i..........njami, njami
  • Default avatar -
    smokvica
    i ja čestitam dobitnicama...iako moram priznati da sam baš tužna što nisam dobila,ALI me tješi činjenica da je dobio neko kome je potrebnije :)
  • Default avatar -
    uber
    E ovo je super imati kada imaš hrpu voća koju treba potrošiti, a ne znaš kako. Pa nabaviš si jedan ovakav i riješiš problem u par minuta:)
  • Default avatar -
    brigita
    Čestitke dobitnicama, mada osim prosljeđenog maila našoj kravici, nisu ama baš ništa drugačije napravile od nas ostalih. Već mi je odavno jasno da se dobitnici biraju slučajnim odabirom, nakon selekcije točnih i netočnih odgovora, a sve drugo je volja neba. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Lily016
    mogla bih reducirati tezinu i ustedjeti vrijeme ovim super sokovnikom ;)
  • Default avatar -
    ivanchica6617
    Predobre performanse... mislim da je ovo jako dobra investicija u vlastito zdravlje!
    NADALINA36
    Taman lipa stvar za moje četvero dice!
    Kiki44
    Pozdrav Zdravoj Kravi i svima vama koji redovno pratite događaja na našoj Kravici!Ma što reći za ovaj sokovnik?ODLIČAN!Samo...nisam ja te sreće...a bilo bi tako dobro ujutro umjesto kave popiti čašu svježeg soka od narandže,jabuke,mrkve i cikle...vitaminska bomba!
    mamazora
    e to nam taman još treba!
  • Default avatar -
    snjezanak8
    kao stvoreno za mene - volim isprobavati ne samo voćne sokove već i od povrća, a mogla bi više nešto u životu i dobiti napoklon
  • Default avatar -
    LENAIVA
    Odlična stvarčica, nema boljeg od velike doze vitamina, obožavam sviježe sokove a djeca ih vole još više...još kad bih ga barem i osvojila...:)
    midanac
    cool sokovnik, baš mi se dopao na prvu :) kao ljubav na prvi pogled
  • Default avatar -
    tatty37
    Željela bi imati baš ovaj sokovnik jer za razliku od ostalih sokovnika zahvaljujući novoj tehnologiji istiskivanja soka iz voća, povrća, sjemenki pa čak i lisnatih biljaka uz malu brzinu vrtnje vijka cijedi se maksimalna količina hranjivih tvari, vitamina, aroma i …prikaži još!
  • Default avatar -
    tnatasahr
    ja to žeeeeliiim!!!! :-))
  • Default avatar -
    zelika
    Zvuči odlično,nadam se da ću uspjeti dobiti i popiti svježi sok iz ovog sokovnika :)
  • Default avatar -
    vesna_lucko
    Kao stvoreno za moju snahu ;)
  • Default avatar -
    zibi
    Taman mi fali, posto sam na reduciranju prehrane, da ne unosim umjetne vitamnine, ovaj bi bio idealan za pocetak jednog lijepog jutra :)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.