Sokovnik koji čuva vitamine iz voća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Lily016
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

mogla bih reducirati tezinu i ustedjeti vrijeme ovim super sokovnikom ;)

• Default avatar -
    dpetir

Možda bi i moja djeca na ovaj način konačno pojela (popila) nešto od voća!?

• Default avatar -
    Lily016

mogla bih reducirati tezinu i ustedjeti vrijeme ovim super sokovnikom ;) koji ima posebno dizajniran vijak i cisti se tako jednostavno ;)

Kiki44

Pozdrav Zdravoj Kravi i svima vama koji redovno pratite događaja na našoj Kravici!Ma što reći za ovaj sokovnik?ODLIČAN!Samo...nisam ja te sreće...a bilo bi tako dobro ujutro umjesto kave popiti čašu svježeg soka od narandže,jabuke,mrkve i cikle...vitaminska bomba!

• Default avatar -
    jjellenna88

Odličan, već sam čula dosta pohvala za taj sokovnik. Nadam se da cu uskoro postati vlasnik istog pa dan zapocinjati svjezim sokom :)

• Default avatar -
    ivanchica6617

Predobre performanse... mislim da je ovo jako dobra investicija u vlastito zdravlje!

• Default avatar -
    bubito

Ovo je odlična stvar.. Obožavam sviježe iscjeđene sokiće.. :))

• Default avatar -
    smucalica

Oh...samočišćenje ,najbolja stvar nakon dobrog soka...hoćuuu!!!

• Default avatar -
    vedrana26

Odlična stvar....i ja ga želim osvojiti....puno bi mi pomogli svježi,zdravi i prirodni sokovi sada u trudnoći.....:)

• Default avatar -
    keke38

ovaj sokovnik je odličan... bilo bi mi super da ga osvojim, a još veći gušt bi mi bio da s njime iznenadim supruga koji živi totalno zdrav život :) u svakom slučaju, dobitnicima zavidim....;)

midanac

cool sokovnik, baš mi se dopao na prvu :) kao ljubav na prvi pogled

• Default avatar -
    dlovr247

ovo je super! baš neki dan sam probala sok i oduševila sam se,ovaj sokovnik je prava stvar.

• Default avatar -
    snjezanak8

super je i bio bi dobar poklon mom mužu za martinje

• Default avatar -
    snjezanak8

mužu za martinje,a s obzirom da je šećeraš i za neke druge napitke

• Default avatar -
    mvuleta

Nadam se da vrijedi i za nas iz BiH, taman planiram kupovati ovaj sokovnik zbog pravljenja sokića za moju malu bebicu i baš bi mi dobro dosla vaša nagarada :)))))))
    Veliki pozzz iz Viteza

• Default avatar -
    bekyca

odličan,obožavamo piti prirodne sokove iz sokovnika,ovaj mi se čini predobar..želimmmm :)

• Default avatar -
    LeeLaaSt

imam žuljeve od cijeđenja citrusa za svoj podmladak koji obožava sokove.. :)

• Default avatar -
    zelika

Zvuči odlično,nadam se da ću uspjeti dobiti i popiti svježi sok iz ovog sokovnika :)

• Default avatar -
    Nadyfit
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Extra stvar ja već 3 godine svako jutro popijem čašu svježe cijeđenog soka naravno nekad zakasnim na posao jer se ne želim nizašto na svijeu odreći tog užitka koji osjetim prilikom ispijanja i osjećaja da unosim nešto zdravo u svoj organizam jer je danas jedino zdravo ono što sam napraviš a pogotovo kada imaš ovako dobru stvar koja zadržava sve korisne stvari, bilo bi superrr da osvojim ovaj sokovnik da više ne kasnim na posao :))))

• Default avatar -
    91176
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Vrijeme je prehlada,viroza...Uz pomoć sokovnika prava je čarolija da mi ubrza izliječiti,moju prehladu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani