mogla bih reducirati tezinu i ustedjeti vrijeme ovim super sokovnikom ;)
Možda bi i moja djeca na ovaj način konačno pojela (popila) nešto od voća!?
mogla bih reducirati tezinu i ustedjeti vrijeme ovim super sokovnikom ;) koji ima posebno dizajniran vijak i cisti se tako jednostavno ;)
Pozdrav Zdravoj Kravi i svima vama koji redovno pratite događaja na našoj Kravici!Ma što reći za ovaj sokovnik?ODLIČAN!Samo...nisam ja te sreće...a bilo bi tako dobro ujutro umjesto kave popiti čašu svježeg soka od narandže,jabuke,mrkve i cikle...vitaminska bomba!
Odličan, već sam čula dosta pohvala za taj sokovnik. Nadam se da cu uskoro postati vlasnik istog pa dan zapocinjati svjezim sokom :)
Predobre performanse... mislim da je ovo jako dobra investicija u vlastito zdravlje!
Ovo je odlična stvar.. Obožavam sviježe iscjeđene sokiće.. :))
Oh...samočišćenje ,najbolja stvar nakon dobrog soka...hoćuuu!!!
Odlična stvar....i ja ga želim osvojiti....puno bi mi pomogli svježi,zdravi i prirodni sokovi sada u trudnoći.....:)
ovaj sokovnik je odličan... bilo bi mi super da ga osvojim, a još veći gušt bi mi bio da s njime iznenadim supruga koji živi totalno zdrav život :) u svakom slučaju, dobitnicima zavidim....;)
cool sokovnik, baš mi se dopao na prvu :) kao ljubav na prvi pogled
ovo je super! baš neki dan sam probala sok i oduševila sam se,ovaj sokovnik je prava stvar.
mužu za martinje,a s obzirom da je šećeraš i za neke druge napitke
Nadam se da vrijedi i za nas iz BiH, taman planiram kupovati ovaj sokovnik zbog pravljenja sokića za moju malu bebicu i baš bi mi dobro dosla vaša nagarada :)))))))
Veliki pozzz iz Viteza
odličan,obožavamo piti prirodne sokove iz sokovnika,ovaj mi se čini predobar..želimmmm :)
imam žuljeve od cijeđenja citrusa za svoj podmladak koji obožava sokove.. :)
Zvuči odlično,nadam se da ću uspjeti dobiti i popiti svježi sok iz ovog sokovnika :)
Extra stvar ja već 3 godine svako jutro popijem čašu svježe cijeđenog soka naravno nekad zakasnim na posao jer se ne želim nizašto na svijeu odreći tog užitka koji osjetim prilikom ispijanja i osjećaja da unosim nešto zdravo u svoj organizam jer je danas jedino zdravo ono što sam napraviš a pogotovo kada imaš ovako dobru stvar koja zadržava sve korisne stvari, bilo bi superrr da osvojim ovaj sokovnik da više ne kasnim na posao :))))
Vrijeme je prehlada,viroza...Uz pomoć sokovnika prava je čarolija da mi ubrza izliječiti,moju prehladu!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji