zvuči odlično! sad bi ga trebalo isprobati :) please, please!
Željela bi imati baš ovaj sokovnik jer za razliku od ostalih sokovnika zahvaljujući novoj tehnologiji istiskivanja soka iz voća, povrća, sjemenki pa čak i lisnatih biljaka uz malu brzinu vrtnje vijka cijedi se maksimalna količina hranjivih tvari, vitamina, aroma i soka.I kako ja obožavam svo voće i povrće neizrecivo bi mi pomogao u mojoj zdravoj prehrani.
Ovaj sokovnik bi bio savrsen za mene i moju obitelj. Imam dijete koje nista nece jesti (ne karikiram), a jako pu o pije. Kada bi dobila taj sokovnik, bar bi na neki nacin to malo cudo dobilo hranjive tvari. :)
Studentica sam i sve vise kuham za sebe i svoju obitelj, nastojim ih prebaciti na zdraviju, laganiju prehranu (pomalo uvodim i sirovu :) ) i veeeliki smo pobornici zdravih i svjezih prirodnih sokova a ovaj sokovnik bi bio savrsen jer bi uz njega dobili maksimalno iz voca i povrca i uvelike bi olaksao put ka zdravijoj prehrani :)
kao stvoreno za mene - volim isprobavati ne samo voćne sokove već i od povrća, a mogla bi više nešto u životu i dobiti napoklon
Mmmmm, izgleda prefino i zdravo. Baš bi dobro došao mojoj obitelji jer uvijek nešto meljemo,cijedimo,miksamo od voća. Moje curice navijaju za poklon ;))
osim toga imam voćke koje rastu u vrtu i..........njami, njami
lijepo izgleda,a i daje više pravog prirodnog soka.stvoren za nas koji imamo veliku obitelj,a svi vole prave,domaće sokove.
Odlično izgleda, a po onome kako radi zvuči njam njam.Inače, oduvijek imamo sokovnik kod kuće, jer svi volimo i voćne i povrtne napitke, pogotovo zimi kada nam fali vitamina.
Izgleda "močno"! :) Bilo bi ga dobro imati za jutarnje sokiće !
E ovo je super imati kada imaš hrpu voća koju treba potrošiti, a ne znaš kako. Pa nabaviš si jedan ovakav i riješiš problem u par minuta:)
Savršenstvo kada želiš povećati unos voća i povrća u tijelo.Već se vidim kako uživam u sokovima :)
Taman mi fali, posto sam na reduciranju prehrane, da ne unosim umjetne vitamnine, ovaj bi bio idealan za pocetak jednog lijepog jutra :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji