Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
svaka im čas..mislim da sam i ja jedna od tih rekorderki..u razdoblju od 04.02. 2010. do 17.07.2010 skinula 35 kg..što znači u nešto više od 5 mj.35 kg je otišlo a da nisam nikakvu posebnu dijetu držala i jedina aktivnost
…prikaži još! mi je bila šetnja. Do sada nisam dobila niti jednu kilu ali pazim što jedem.
Lehpica svaka ti čast. Ja bih skinula još barem deset kila,ali nikako da se natjeram nešto poduzet. ali proljeće je blizu i uskoro ćemo u kratke rukave,a moji šlaufići su još tu :-( . Moram nešto poduzet pod hitno! Ako
…prikaži još!o netko ima kakvu ideju nek se javi.
Slavni rekorderi u mršavljenju
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.