Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mislim da je ovo što piše u dekagramima ustvari u gramima...jer po ovoj računici ispada da za 6 decilitata mlijeka, treba kilogram badema, što je deset puta više nego što usitinu treba, a onda bi za ovu litru sladoleda trebalo
…prikaži još! punooooo kuna....barem dvjesto...jer u receptu piše da treba 5 kg jagoda tj 500 dkg....inače osim slučajne greške, sve drugo je super
Hvala puno dragoj redakciji Zdrave krave što je izabrala moj recept.Iznimno sam sretna što se ovakav recept našao na portalu. Da da ispravak treba 500 gr jagoda i 200 gr natopljenih indijskih orašćića, kao i 100 gr badema.Još jednom isprike, uživajte
Draga Helena vjerujem da će ovaj put ekipa zdrave krave prepoznat tvoj trud i umijeće i da će nagrada biti u tvojim rukama jer je zaista zaslužuješ. Pozdrav!
Bezglutenski sladoled od jagoda
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.