Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kombinacija datulja i indijskog orašćića, višnje...čini mi se prekrasno, dajem svoj glas za ovu kombinaciju i uskoro će ova torta oobogatiti i moj nedjeljni ručak
Ma otkud tebi takve gluposti? Mislis stvarno da bi ekipa Zdrave Krave tako zbog nekog cak jeftinijeg blendera namjestala igru svoj zaposlnici? Ti sogica daj malo mucni glavom, takve stvari ako se i se rade puno mudrije. Ona nije nikakva
…prikaži još!a moderatorica Zk gdje je tebi dokaz za to? Ajde dokazi, zensku poznam, i ona je samo aktivirala svoje prijatelje na svojoj vlastitoj face stranici na kojoj je moderatorica a ne na stranici zk. Dajes lazne i neprovjerene optuzbe bez dokaza. By the way na zk ne postoje placenimoderatori, svi korisnici mogu biti moderatori vlastitih diskusija, dokazi ako mozes da je zenska moderatorica!! Brijes bez veze zbog ljubomore zapravo mi objasni sto znaci moderatorica i sto ona tocno radi po tebi!!
Sirova Schwarzwald torta
Komentari 17
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.