Komentari 6

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Marbil
    Svaka čast što si se odlučila na ovakav pothvat :) Želim ti puno uspjeha i da postigneš i više od svog cilja! Ja ću svakako pratiti sve savjete koje dobiješ, možda i meni koji pomogne :) pozzz
  • Default avatar -
    MareS
    sretno....
    Sasha015
    Hvala svima na podršci :)) Goran pozdrav tebi i Lejli i hvala na figama ;)
    Sasha015
    Ines hvala ti puno na dobrodošlici i podršci :) Ti izgledaš odlično i svaka čast na obavljenom poslu.Vjerujem da ću i ja postići ono što si želim i naravno da ću ustrajat.....za sad je sve super...tko bi rekao da volim …prikaži još!
    Mikoyan
    Bok Saša!!! Ja i moja Lejla ti držimo fige da uspiješ!!! Drži se i ustraj do kraja...Goran...
    Inexia
    Draga Saša, upravo sam s iškečivanjem sam čekala svoju nasljednicu, i evo ovim ti putem želim dobrodošlicu. Moram priznati da smo imale sličnosti ( i ja sam do prioje novog režima jela jedan obrok dnevno ). Vjerujem da ćeš uspjeti, …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.