Komentari 5

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    kaledonija
    šta se ni koštice ne očiste kada se cijele peku?
  • Default avatar -
    tirich
    Potpuno se slažem s Ally007 :)
  • Default avatar -
    Marinaaa
    probajte u marinadu za paprike dodati malu žlicu nekog svijetlog meda... paprike poprime potpuno novi okus :) savršeno je :)
  • Default avatar -
    Ally007
    Meni osobno su bolje ako se peku cijele i to na roštilju, da dobiju gušta po vatri... jako ih je dobro zamrznuti neočišćene jer kad se odlede koža se samo lagano rukom skine sa paprike...
  • Default avatar -
    magdalena_24
    mmmmmljac! obožavam papriku na sve moguće načine :D
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.