Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dragi Robert, dobro došao u novi krug!! Znam da se može postići ono što se zacrta, samo ako se to jako želi, a Boris i ja smo to jako željeli. I ja sam se do nedavno bavila pjevanjem u bendu,
…prikaži još!ndu, poslom i vanrednim studiranjem, tako da te u potpunosti razumijem kad kažeš da se bojiš da ćeš biti u nedostatku vremena. Ipak, ako je cilj jasno vidljiv, mislim da se može uspjeti. Ja sam uz vas dvoje i aktivno ću vas bodriti! Hrabro naprijed, i kad završiš s programom, tko zna, bilo bi mi drago da negdje zajedno odpjevamo i odsviramo nešto.....
Pozdrav,
Ines
Robertov izazov težak 118 kilograma
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.