Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
kakvog je sastava ova vrecica? izlagati vrecicu 200 °C (u kojoj se sprema hrana) koju cijelo vrijeme oplakuje masnoća i voda iz hrane (nema što se ne otopi - polarno, nepolarno) ovo mi se ne cini bas zdravo? zdravakrava? recite
…prikaži još!ite nesto, ako sam u krivu
Draga teaich,
vrećica je provjerena i sigurna, a prednost je da se piletina peče u vlastitom soku bez ulja. Začini u vrećici se bolje prožmu s mesom i piletina tako dobije bogatiji okus.
Pitanje je apsolutno na mjestu. Ne bih se baš složila sa odgovorom; tako su nam "sigurne" i plastične boce pune raznih tekućina (od octeva, gaziranih napitaka ...) po policama dućana?! Kako god tko hoće, ali ja sigurno neću peći u
…prikaži još! u nikakvoj vrečici.
Kao što ne koristim kozmetiku sa istih polica niti sredstva za čišćenje.
Uostalom, postoje puno bolji i prirodniji načini za sprečavanje isparavanja vlage prilikom pečenja.
Pikantna piletina s maslinama
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.