Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Čitajući ovaj tekst, moram priznati da sam se pronašla,..naime, ja sam, nažalost, jedna od onih osoba koje na 90% stvari gleda negativno i već nekoliko godina to pokušavam promijeniti uz podršku obitelji, ali najviše mi je pomogla promjena stava,...ona čarobna
…prikaži još! rečenica: "ja to mogu, ja to hoću" uistinu pomaže,...počela sam vjerovat u sebe i svoje kvalitete,...a upravo ovaj tekst mi je još više unio vjeru u sebe i svoje sposobnosti,...
10ka za tekst :))))
'Pokušaj i trud otvaraju neka vrata, ili barem prozore.'
Istina, uvijek se isplati potruditi...Gledajmo i mislimo pozitivno, gledajmo SRCEM ;)
Pronađi pobjednika u sebi!
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.