Komentari 27

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    NININI
    A sto je sa nama koji nismo u Zagrebu? I ja bih se prijavila ali trenutno sam u Rijeci na faksu,trebali bi to uvest i u druge gradove! :(
  • Default avatar -
    FIONA06
    i ja se upravo prijavila! pozdrav svima
  • Default avatar -
    snjeska83
    daj primjere da vidim tu inteligenciju ;) tko zna kaj su trazili, mene ziher nisu hihi
  • Default avatar -
    snjeska83
    sad samo cekamoooooo da nas zovu ak nazovuu ;)
    traviata
    Prijavila sam se i ja te samo molim Boga da me izaberu.........
  • Default avatar -
    snjeska83
    zavidim curama, ha cujte oni trebaju deblje curke na kojima ce se vidjet bolje, ja to shvacam, al i mi imamo svoje kile i nama su nase kile uzasno velike. ja bum pratila sigurno kak ide ;). ribica a kaj je bilo
  • Default avatar -
    snjeska83
    nista ina cekamo da vidimo dal ce nas uopce i zvat. vise me brine da nemam dovoljno viska da me pozovu.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.