Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U petak je bila uža selekcija kandidatkinja, a nakon razgovora smo odabrali dvije. U projektu mršavljenja uz Modifast sudjelovat će Katarina Jurica i Katarina Blažeković. Ostalima želim više sreće drugi put. Kandidatkinje ćeš moći pratiti i bodriti na portalu :)
Snjeska83,da tako i ja mislim da nemam dovoljno viška hehe,a i od ovog mog viška me glava boli....nema veze možda će nas izabrati koji drugi put iako se ja nadam da ću kile prije skinuti....:)
zavidim curama, ha cujte oni trebaju deblje curke na kojima ce se vidjet bolje, ja to shvacam, al i mi imamo svoje kile i nama su nase kile uzasno velike. ja bum pratila sigurno kak ide ;).
ribica a kaj je bilo
Bilo bi lijepo da jednom izaberu nekog tko ima 5kg viška. To je umijeće skinuti. Većina onih koje imaju 10+ kg viška samo da izbaci ugljikohidrate i jelo poslije 18h bi se prepolovila.
cujte sve je lakse kad je netko uz vas kao potpora, tak ko god da ovo dobije ima da iskoristi to do krajnjih mogucnosti jer nas ce se prijavit prek 200 a sam 2 primaju. zato curke koje dobite ima
…prikaži još! da ISKORISTITE,a ne svalerate ;) il kakti zaj.... se
Projekt ''Mršavimo zdravo s Modifastom''
Komentari 27
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.