Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Acai detoxan je odličan. Uz njega sam i ja smršavila 10 kg (počevši od 9.mjeseca ove godine pa do danas), uz trčanje i promjenu prehrane. Međutim, moram priznati da ja još uvijek ne jedem normalno jer me strah. Uopće ne
…prikaži još! vidim načina za dugoročno održavanje kilaže. Ne zazirem od sporta,dapače, redovito trčim, imam odličnu kondiciju ali jednostavno ne mogu zamisliti život bez kolača, torte, slatkiša, keksa... Može se to nekome činiti jadno ili "slabo" ali tako je. Što više izbjegavam slatko - to ga više želim. Kad popustim (a desi se) pojedem u jednoj večeri pola torte ili pola tepsije kolača. I onda opet zapravo gladujem idućih tjedan-dva ne bih li to izbacila iz sistema. Moje pitanje zapravo glasi: što kad utjecaj Acai Detoxana popusti? I gore navedena gospođa koja je tako krasno smršavila, sigurno neće do kraja života vrtjeti svoj dijetni jelovnik i piti Acai detoxan (kojem priznajem vrijednost!)? Vratit će bar 5 kg natrag i zapravo se vrlo brzo vratiti na početak.
''Prijateljica me spasila od kolača''
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.