Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E to je mršavljenje, kada prvo odeš kod doktora na pregled, da se vidi zapravo kakva ti je situacija u organizmu, šta i kako bi valjalo reducirati , te kako započeti a da se ne razboliš od tih silnih dijeta.
…prikaži još! Ja vjerujem da nas puno odluči samo otići na dijetu a ni ne znamo da li je to dobro za naš organizam ili nije...
eto da vam i jedan muskarac prokomentira. vrlo je lako smrsaviti samo ako imas cvrst karakter.promjeniti prehranu. navecer ne se prezderavati sa cipsom,grickalicama( ja grickam mrkvu,bademe,ljesnjake...). sokove sam izbacio skroz. pijem puno vode(oko 4-5 lit nevno). izbacio sam kupljeni kruh
…prikaži još! i sam ga doma radim ali ga jedem 2 puta tjedno. salame izbaciti, osim pilecih prsa...sto se tice mljevenog mesa zaboravte. sve ostalo je ok. i u slatkom ne pretjerivati. obavezno barem 5-6 manjih obroka devno.i vjezba naravno. i da vidis kako se kile tope. ja sam uspio bez problema
adidastrack,zaboravio si reći da ipak treba duže vremensko razdoblje :) vjerojatno curke odustanu kad nakon određenog vremena ne vide rezultate na vagi.eo ja već 5 mjeseci (od čega zadnjih mjesec dana 5 puta tjedno) idem na step aerobik i nisam
…prikaži još! skinila ni 5 dag.ALI tijelo se formira,zatežeizgledam drugačije.i struk se poovo nazire :))) .trenerica kaže da treba ajmanje 6 mj. do godinu dana da bi kile krenile dolje.dakle,dodajem svoj savjet,bacite vagu,uzmite metar.i sretno Eni i svima ostalima :)
Treba se više "gnjaviti". Ok šalu na stranu:). Prije dvije godine kada sam mršavila prvo sam napravila detoksikaciju. Nakon toga nema jela iza 6. Moj jelovnik tijekom mršavljenja nije bio bogat: jela sam samo dva puta dnevno (dakle doručak i
…prikaži još! ručak večera nije dolazila u obzir) ali obilje voća i povrća. Gazirana pića i alkohol nikada nisu dolazili u obzir pa tako ni sada. Slatkiši-bez šećera. I ono što svi znamo-gibanje. Od šetnje do rolanja do vožnje biciklom.
Mislim da je najbolje mršaviti u društvu. Čini mi se da kile idu brže dolje i teško da ćeš odustati ako postoji netko tko te malo pogura.
Ako 5 mjeseci treniraš 5 puta dnevno i nisi skinula ni kilu znaci da radiš nešto opako krivo, a o izjavi trenerice tvoje da kile idu dole nakon 6-12 mjeseci je izjava za shitt of the year
deltroit,pročitaj ponovo :P tek mjesec dana je svakodnevno,dotad 2 puta tjedno.jel znaš šta je step aerobik?nema se šta radit krivo :) a šta bi trebala očekivati,da kile krenu dolje u roku odmah,a skupljala sam ih 4 godine??da ne spominjem da
…prikaži još! nisam više u cvijetu mladosti..sve je individualno,so don't srach too much :D
Meni je u mršavljenju pomogao magnezij. Osim što je dobar za srce dobar je i za probavu. Svaki dan uzimala sam magnezij od 350 mg. Preporučujem kupovati u ljekarnama.
Zdravo svima.Prvo i ja sam pretila i svjsna sam toga kao i ti.I sigurna u svoj uspjeh.Smatram da je u jedom vođenju dijete najbitnije samopouzdanje,vjera u sebe i uspjeh te tjelesna aktivnost.Ako si tjelesno aktivan puno ćeš lakše doći do
…prikaži još! određenoga iznosa kilograma.Vjeruj mi!
1.Moramo znati odoljeti onomu što nas deblja ,a to je slatko.Za to treba imati veliku motivaciju i ponajprije želju.Kada to imamo lako ćemo nastaviti.Prva dva tjedna su ti najvažnija kada njih izdržiš sve ostalo ćeš bez problema.
2.Možda je sada glupo ovo reći no na MTV-u(jednom televizijskom programu) ima jedna emisija koja se zove "I used to be fat" (prijevod : Trebao/la sam biti debeo/la).Kada sam pogledala te mlade ljude kako su odlučili žrvtovati cijelo svoje ljeto da bi došli do idealne težine i skinuli 41 kilogram.Osjećam da ako su i oni mogli mogu i ja.Ako itko ima taj program srijedom navečer oko 20:00 ili 21:00 bude.
Ima jedna rečenica koju je izrekla jedna cura s te emisije:"Ja to hoću!Ja to mogu!"
Nadam se da sam ti pomogla i nadam se da ćeš uspjeti ti uspjeti ja i svi drugi :)
'Pretila sam, ali sigurna u uspjeh'
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.