Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Gospodine Miroslave, hoćete napisati šta Vam se desilo? Nije loše podijeliti svoju priču, makar ona bila i s lošim iskustvom jer sigurno će neko tražiti po internetu da čita o ovom problemu, pa Vaše priča može samo da bude savjet
…prikaži još! života vrijedan. Većina ljudi se, nažalost, u pedesetim već susreće s bolesti prostate. Nekad je to “samo” problem učestalog pražnjenja mjehura, a nekad su to ozbiljni bolovi, no reagovanje na vrijeme ne može donijeti loše rezultate.
Gospodine Miroslave, hoćete napisati šta Vam se desilo? Nije loše podijeliti svoju priču, makar ona bila i s lošim iskustvom jer sigurno će neko tražiti po internetu da čita o ovom problemu, pa Vaše priča može samo da bude savjet
…prikaži još! života vrijedan. Većina ljudi se, nažalost, u pedesetim već susreće s bolesti prostate. Nekad je to “samo” problem učestalog pražnjenja mjehura, a nekad su to ozbiljni bolovi, no reagovanje na vrijeme ne može donijeti loše rezultate.
Hteo sam napisati komentar kako bih s vama podijelio iskustvo koje me skoro koštalo trajnog gubitka zdravlja prostate. Ignorirao sam probleme s prostatom i nisam išao liječniku na vrijeme, a šutio sam o svemu jer sam mislio da se problemi
…prikaži još! s potencijom ne mogu dogoditi meni. Išao sam iz pogreške u pogrešku jer sam izbjegavao korištenje lijekova od kojih je većina bazirana na nekoj prirodnoj bazi. Konkretno, pomoglo mi je korištenje regen50, ali koliko znam i drugi su učinkoviti. Tek kada sam otvo
Česta ejakulacija smanjuje rizik od raka prostate za čak jednu trećinu
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.