Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što se tiče jabučnog octa, prošle godine sam pila svako jutro: 0,5 dcl domaćeg jabućnog octa, žlicu meda i pola čaše vode, sve skupa pomiješano. Pila sam dugo jer sam popila sama bocu od 2 l jabučnog octa. Nisam smršavila
…prikaži još! ni grama, niti mi se struk stanjio, a stalno sam na nekim restrikcijama što se tiče prehrane. Hoću reći: uglavnom pazim šta jedem, koliko, i u koje vrijeme, a jabučni ocat sam počela koristiti kao pomoćno sredstvo, međutim, nije se iskazalo u mom slučaju.
Potiču li jabučni ocat, zeleni čaj i kokosovo ulje mršavljenje?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.