Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Osobno mislim da nema nista gore od problema s hemoroidima. Toliko sam se mucio da je to uzas. a probao sam dosta stvari, Hemoroidin, Pilex. s pilexom je malo i pomoglo ali nije mi rijesio problem do kraja. ali toliko
…prikaži još! sam sretan da sam odlucio na kraju kupiti i hemosens jer nakon 4 mj sto sam ga koristio hemoroidi se vise nisu vratili. Mislim da je veliki plus sto su to i kapsule i mast.
Svekrva je imala užasne probleme s hemoroidima. Od unutarnjih izletili vanjski itd. Ako se ne varam, baš je koristila 2-3 mjeseca hemosens kapsule i mast. Žena je stvarno bila u mukama, i to joj je pomoglo.
Poželjne i zabranjene namirnice u borbi protiv hemoroida
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.