Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
evo da se pohvalim -već duže vrijeme sam sretni,presretni nepušač i riješila sam se jedne od najodurnijih ovisnosti suvremenog društva.Taj oduran smrad u kosi i koži prestao me je pratiti u životu ali su mi zato došla 3 kilograma viška
…prikaži još! koja bi sad željela riješiti.Puno sam čula pohvala o vježbanju u tim kapsulama i voljela bi ih probati.Voljela bi se nagraditi vitkojom figurom i zategnutijom kožom pa ako bude sreće možda baš mene nagradite.
Poštovani, Zbog same sebe i zdravlja te velikom željom o promjeni načina života tj.prehrani voljela bih si dokazati kako je sve moguće uz puno truda i volje,pa i promijeniti način dosadašnjeg života.Mlada sam osoba željna novih izazova i osobnog dokazivanja
…prikaži još!nja šta mogu napravit kad hoću,stoga smatram da mi je potreban ovaj tretman :)
Pozdrav ;)
Lijep pozdrav, borbu sa viškom kilograma vodim već 3 i pol godine... Od nakupljinih kilograma zbog korištenja hormonalne terapije,ali najviše od nakupljenih kilograma u trudnoći.Uspješno sam skinula 33 kg,ali sa zadnji 10 kg borim se bezuspješno,metabolizam mi je dosta usporen,vježbam
…prikaži još!žbam i pazi što jedem,al rezultata nema.Znam da treba vremena jer su s vremenom i došli...voljela bi dobit malo više motivacije i vidjet da ima nade...Shvaćam da s godinama i promjenama u vezi tijela nakon trudnoće,tijelo nije više kao prije...Trebam pomoć jer ne znam sto krivo radim,voljela bi bit opet zadovoljna u svojoj koži,molim Vas pomozite...
Sretno svima
Već 3 godine mučim se sa dijetama i pokušavanjem vježbanja... i uspjela sam nešto kila skinuti ali to još nije dovoljno, a zbog mlohavosti i celulita se ne mogu ni pogledati u ogledalo ili bezbrižno prošetati plažom i zato mislim
…prikaži još! da bi mi ova nagrada punoo pomogla da vratim samopouzdanje i napokon zadovoljno prošetam u badiću i otvorim novu stranicu u som životu... onu punu saamopouzdanja :)
Prvo napominjem da sam jako mlada, skoro pa 20 godina. Cijeli život sam punija te sam zbog nesreće u obitelji nesvjesno promjenila prehranu. U dvije i pol godine smršavila sam 12 kilograma bez ikakve dijete, samo zato jer sam se
…prikaži još! počela hraniti zdravo i zato jer sam zavolila zdravo! Mislim da je ovaj tretman savršen za mene da bi došla do svog savršenstva i unutarnjeg ispunjenja. Sve što trebam je skinuti nekoliko kilograma te se učvrstiti te napokon pobijediti celulit s kojim se mučim godinama. Baš zato što sam jako mlada mislim da bi na ovaj način otvorila vrata novoj budućnosti. :)
Pa da mi je guza manja Eh da mi je noga tanja Tako mi je trbuh težak Iako krenula sam već i vježbat Trener me i sam zeza Energija mi hoće bježat Ali ipak neću stati Makar ne vidjela pomak
…prikaži još!ela pomak jer
Istina je samo jedna
Evo mene na tretman jedan!
Otkad znam za sebe, muku mučim s kilogramima. No sada je brojka premašila i tri znamenke, tj. vrlo visokih 115kg. Muž me voli i veliku ali mi sve češće prigovara da moram na dijetu, jer sam ugrozila i svoje zdravlje.
…prikaži još! Imala sam priliku odraditi jedan trening u termo-kapsuli i moram priznati da me oduševila. Osjećala sam se kao leptirić nakon vježbanja. Voljela bih odletjeti u Novu 2013. s nadom u barem 10kg manje u idućih 6 mjeseci, a možda i više :-).
Zadovoljna sam svojim tijelom i upravo zbog zahvalnosti prema svom tijelu htjela bih mu priuštiti jedan ovako zanimljv tretman. A uskoro mi je i rođendan :).
Pozdrav, Imam 24 godine, prije 5 godina imala sam tešku prometnu nesrecu i provela sam sveukupno godinu dana u gipsu, bolnici, na terapijama... Nakon godinu dana pojavili su se problemi sa crijevima koji su na svu srecu uspješno riješeni! Jedini
…prikaži još!ni problem koji je ostao je taj što su mi na trbuhu, bokovima i nogama ostale naslage celulita koje nikako ne mogu riješiti, s obzirom da radim uredski posao na kojem sjedim 8 sati nažalost pomaka nema, dala sam puno novaca za tretmane, kreme koje mi nisu pomogle! Voljela bi riješiti svoj problem ćim prije s obzirom da sam mlada, bojim se da s vremenom moj problem ne postane veći!!! Imam 57 kilograma što je na moju visinu od 168 cm dovoljno, ne želim mršaviti, želim se riješiti celulita, masnih naslaga oko trbuha i želim oblikovati i učvrstiti svoje tijelo! Vaša pomoć bi mi dobro došla! :)
Iskreno, nemam problema s viškom kilograma jer imam 49kg na 163cm visine. Ono čime nisam zadovoljna je oblik, a to je kruška, pa je koncentracija svega na bokovima i guzi, i htjela bi to malo utegnuti i smanjiti. Htjela bi
…prikaži još! biti nekako proporcionalna, a ne da gore vire kosti, a dolje meso.
Heloou,
kako genijalno zvuči ta kapsula!! Od srca bi je htjela probat i vidjet dali to stvarno tako djeluje:)) Svakako nešto takvo bi mi dobro došlo;))
Yeah:)
poštovani,
bilo bi lijepo osvojiti nešto...Božić je uskoro :)
nisam bucka, nisam debeljucka,
ali vaša pomoć bi mi dobro došla oko svega, naročito oko masnih naslaga koje marljivo spremam kao mali mrav kako bih preživjela zimu :)
Nikada u životu nisam ništa od nikola dobila, sve sam morala postići sama, od nikoga podrške, od nikoga pomoći, u bilo čemu. Umorna sam od takvog životu. Ovako nešto značilo bi mi najviše na svijetu. A konačno bih se riješila
…prikaži još! tih silnih kilograma.
Prirodne metode za oblikovanje tijela
Komentari 36
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.