Komentari 36

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    trnje
    evo da se pohvalim -već duže vrijeme sam sretni,presretni nepušač i riješila sam se jedne od najodurnijih ovisnosti suvremenog društva.Taj oduran smrad u kosi i koži prestao me je pratiti u životu ali su mi zato došla 3 kilograma viška …prikaži još!
  • Default avatar -
    vejva
    Poštovani, Zbog same sebe i zdravlja te velikom željom o promjeni načina života tj.prehrani voljela bih si dokazati kako je sve moguće uz puno truda i volje,pa i promijeniti način dosadašnjeg života.Mlada sam osoba željna novih izazova i osobnog dokazivanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    B_ubi
    Lijep pozdrav, borbu sa viškom kilograma vodim već 3 i pol godine... Od nakupljinih kilograma zbog korištenja hormonalne terapije,ali najviše od nakupljenih kilograma u trudnoći.Uspješno sam skinula 33 kg,ali sa zadnji 10 kg borim se bezuspješno,metabolizam mi je dosta usporen,vježbam …prikaži još!
    maja_m
    Već 3 godine mučim se sa dijetama i pokušavanjem vježbanja... i uspjela sam nešto kila skinuti ali to još nije dovoljno, a zbog mlohavosti i celulita se ne mogu ni pogledati u ogledalo ili bezbrižno prošetati plažom i zato mislim …prikaži još!
  • Default avatar -
    MissW
    :) predivno
    ksenchipoison
    želim oblikovati struk i trbuh. a zašto? kažu da će za koji dan smak svijeta, pa da i ja bar jednom prije toga zabljesnem :)
  • Default avatar -
    Deacid
    Prvo napominjem da sam jako mlada, skoro pa 20 godina. Cijeli život sam punija te sam zbog nesreće u obitelji nesvjesno promjenila prehranu. U dvije i pol godine smršavila sam 12 kilograma bez ikakve dijete, samo zato jer sam se …prikaži još!
  • Default avatar -
    nika213
    Pa da mi je guza manja Eh da mi je noga tanja Tako mi je trbuh težak Iako krenula sam već i vježbat Trener me i sam zeza Energija mi hoće bježat Ali ipak neću stati Makar ne vidjela pomak …prikaži još!
  • Default avatar -
    MamaSBC
    Otkad znam za sebe, muku mučim s kilogramima. No sada je brojka premašila i tri znamenke, tj. vrlo visokih 115kg. Muž me voli i veliku ali mi sve češće prigovara da moram na dijetu, jer sam ugrozila i svoje zdravlje. …prikaži još!
  • Default avatar -
    Hushpuppy
    Zadovoljna sam svojim tijelom i upravo zbog zahvalnosti prema svom tijelu htjela bih mu priuštiti jedan ovako zanimljv tretman. A uskoro mi je i rođendan :).
  • Default avatar -
    Ani89
    Pozdrav, Imam 24 godine, prije 5 godina imala sam tešku prometnu nesrecu i provela sam sveukupno godinu dana u gipsu, bolnici, na terapijama... Nakon godinu dana pojavili su se problemi sa crijevima koji su na svu srecu uspješno riješeni! Jedini …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Iskreno, nemam problema s viškom kilograma jer imam 49kg na 163cm visine. Ono čime nisam zadovoljna je oblik, a to je kruška, pa je koncentracija svega na bokovima i guzi, i htjela bi to malo utegnuti i smanjiti. Htjela bi …prikaži još!
    ela_www123
    Heloou, kako genijalno zvuči ta kapsula!! Od srca bi je htjela probat i vidjet dali to stvarno tako djeluje:)) Svakako nešto takvo bi mi dobro došlo;)) Yeah:)
  • Default avatar -
    majalajos
    Rodila sam dvoje djece...imam 20 kg viška.Trudim se paziti što jedem i vježbati ali ide sporooooooo i imam vrlo malo vremena za sebe...to je sve !!
  • Default avatar -
    mendja
    poštovani, bilo bi lijepo osvojiti nešto...Božić je uskoro :) nisam bucka, nisam debeljucka, ali vaša pomoć bi mi dobro došla oko svega, naročito oko masnih naslaga koje marljivo spremam kao mali mrav kako bih preživjela zimu :)
  • Default avatar -
    ivona1504
    Nikada u životu nisam ništa od nikola dobila, sve sam morala postići sama, od nikoga podrške, od nikoga pomoći, u bilo čemu. Umorna sam od takvog životu. Ovako nešto značilo bi mi najviše na svijetu. A konačno bih se riješila …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.