Osvoji tretmane za oblikovanje tijela!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    saraaa586
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Vrlo sam mlada i imam problema sa kilogramima i oblikom tijela. To ruši moje samopouzdanje kojeg uopće nemam. S obzirom da sam mlada to se da ispravit. Bavljenje sportskom aktivnosti je nemoguća zbog situacije mjesta gdje živim a i obaveza. Ne znam kako drugačije riješiti ovaj problem s kojim se mučim odavno. Postala sam skroz iskompleksirana i samo tražim mane..
    Želim samo da se lijepo oblikujem, to će doprinjeti mom duševnom miru. :)

• Default avatar -
    ladydiii

Pozdrav svima :)

i ja sam jedna od onih koja od djetinjstva vodi svoje male bitke s viškom. Mama kaže da sam oduvijek voljela papati i da su mi usta uvijek bila puna te da sam se uvijek volje motati o kuhinji. Drago mi je da je od tog motanja oko štednjaka ostala ljubav prema kuhanju, ali ljubav prema kuhanju zdravije hrane i upoznavanja novih načina pripreme hrane. Više se nedjeljni obiteljski ručak ne svodi na pohanog piceka, pečeni krumpir i masne umake, nekako više cijenim namirnice i njihov pravi okus. Uvijek sam za svoje doma bila bucka koja voli papati, a za neke druge mala debela koja i nije bila presimpatična dečkićima koji su se noj sviđali. Jednostavno, samopouzdanje pada i bucka ima problema sa prihvaćanjem sebe i stalno grunta kako ona nije dovoljno dobra i nikada neće biti kao njena frendica.
    Ta bucka s godinama shvaća da nije baš toliko bitno što drugi misle o njenom izgledu i da svaki, dobro, skoro svaki ponedjeljak zbog nekog Marka, Ivana ili Petra ide na dijete u kojima ustrajete prosječno 17 sati (sa spavanjem)i nije baš sretno rješenje.
    Bucka otkriva nove načine kuhanja i uživanja u hrani, filtrira što će staviti u svoja usta i pokušava se sve više kretati. Kupila si je i novi city lady bicikl koji je zamijenio auto i tramvaje, a šetnje do faksa postaju užitak. Eh, da, budući da je na prognozi čula da će snijeg i hladnoća (evo ga, baš padaju ogromne pahulje) bucka je odlučila stupiti u the Teretanu koju je toliko vremena izbjegavala. Sobni bicikl i pogled na dečkiće koji pomiču granice svojih mogućnosti na benchu i nije tako loš prizor.
    Čini se da je bucka odlučila objaviti rat sa svojih 7-8 kg viška koji su se udomaćile i pridružile već kritičnom stanju.. Ručkovi po menzi, pa slasta..pa čokoladice, dostava pizza u kasne noćne sate, pa njena mama poslala sarme, pa njegova baka napravila pite i kolače za pola studenstkog doma...a sjetite se koliko bucka voli sve probati.. i evo nas... troma, nesretna bucka... pa bilo je vrijeme da se uozbiljim i krenem u akciju :)
    A ovo oblikovanje bi bilo savršen pečat na moju inicijativu i svakako bi pomoglo promjeni životnih navika.. jer ono, napokon će bucka moći zakopčati svaku košuljicu, suknjicu, haljinicu i neće više izgledati ko krafna iz mlinara koja izbjegava sva moguća ogledala :)

• Default avatar -
    B_ubi

Lijep pozdrav,

borbu sa viškom kilograma vodim već 3 i pol godine...
    Od nakupljinih kilograma zbog korištenja hormonalne terapije,ali najviše od nakupljenih kilograma u trudnoći.Uspješno sam skinula 33 kg,ali sa zadnji 10 kg borim se bezuspješno,metabolizam mi je dosta usporen,vježbam i pazi što jedem,al rezultata nema.Znam da treba vremena jer su s vremenom i došli...voljela bi dobit malo više motivacije i vidjet da ima nade...Shvaćam da s godinama i promjenama u vezi tijela nakon trudnoće,tijelo nije više kao prije...Trebam pomoć jer ne znam sto krivo radim,voljela bi bit opet zadovoljna u svojoj koži,molim Vas pomozite...
    Sretno svima

• Default avatar -
    Ani89

Pozdrav,
    Imam 24 godine, prije 5 godina imala sam tešku prometnu nesrecu i provela sam sveukupno godinu dana u gipsu, bolnici, na terapijama...
    Nakon godinu dana pojavili su se problemi sa crijevima koji su na svu srecu uspješno riješeni! Jedini problem koji je ostao je taj što su mi na trbuhu, bokovima i nogama ostale naslage celulita koje nikako ne mogu riješiti, s obzirom da radim uredski posao na kojem sjedim 8 sati nažalost pomaka nema, dala sam puno novaca za tretmane, kreme koje mi nisu pomogle! Voljela bi riješiti svoj problem ćim prije s obzirom da sam mlada, bojim se da s vremenom moj problem ne postane veći!!! Imam 57 kilograma što je na moju visinu od 168 cm dovoljno, ne želim mršaviti, želim se riješiti celulita, masnih naslaga oko trbuha i želim oblikovati i učvrstiti svoje tijelo! Vaša pomoć bi mi dobro došla! :)

• Default avatar -
    mendja

poštovani,

bilo bi lijepo osvojiti nešto...Božić je uskoro :)

nisam bucka, nisam debeljucka,
    ali vaša pomoć bi mi dobro došla oko svega, naročito oko masnih naslaga koje marljivo spremam kao mali mrav kako bih preživjela zimu :)

• Default avatar -
    kcizmesija

crissti

Poštovani,

riješit se masnih naslaga, celulita i zategnuti tijelo! Pa to je više nego ono što si jedna (punija) žena kao što sam ja htjela poželjeti za Božić. Poboljšati na svom tijelu? Ja bi htjela napokon, nakon skupljenih 10 kg, a možda sama sebi lažem da je to 10 kg, vjerojatno je i više (20 kg), poboljšati kompletnu figuru same sebe, htjela bi se pogledati u ogledalo i reći " Sada stvarno dobro izgledaš".

• Default avatar -
    malakrava94

ovo pisem umjesto mame...ona bi htjela oblikovati tijelo i smanjiti svoj obujam jer ima 50-ak kg viska,a i zdravlje joj i pati radi toga....ima secer,problema sa zilama,krvotokom i visokim tlakom...cak su joj i diskovi iskocili i ima problema sa kicmom....to bi joj bio najbolji poklon za Bozic,a i mamin osmijeh je nesto najljepse u ovim vremenima...hvala vam

• Default avatar -
    Hushpuppy

Zadovoljna sam svojim tijelom i upravo zbog zahvalnosti prema svom tijelu htjela bih mu priuštiti jedan ovako zanimljv tretman. A uskoro mi je i rođendan :).

• Default avatar -
    mila127

Poštovani!
    Otkad znam za sebe, svuda sam upamćena i zabilježena kao debeljuca, jaka, velika, debela. Uvijek sam bila deblja od svih vršnjaka. Puno sam patila zbog prekomjerne težine još od malena. Nazivali su me pogrdnim imenima, uvijek su mi dobacivali nešto na račun moje kilaže, trgovkinje su me ispitivale 'jesi sigurna da će ti to odgovarati?' trpila sam čudne poglede, puno razočarenja (u raznim područjima života, a sve to zbog debljine), izgladnjivanja, raznih dijeta, cijelodnevnih istraživanja na internetu o mršavljenju, pila sam i razne tablete, čajeve - no sve bezuspješno. Ja naravno ne odustajem od bitke za idealnom težinom, pokušavam se pravilno hraniti i koliko stignem vježbati (iako zbog raznih obaveza ne stignem mnogo)
    Što želim poboljšati na mom tijelu ? Ne bi bilo ni malo u redu od mene da kažem da na svom tijelu želim promjeniti baš sve. Bila bih ja zadovoljna svojom građom tijela, stvarno bi, da sam bez ovog viška kilograma. Najproblematičniji dio mi je trbuh, i općenito gornji dio tijela, stvarno bih htjela ravan trbuh.
    Govorila sam o razočarenjima, pogledima, pogrdnim nadimcima, neprestanom opterećivanju kilažom, razmišljanju o mršavljenju, opterećivanju, da, ništa to nije prošlost, sve je to još uvijek dio moje svakodnevice. Ovaj tretman bi mi jako pomogao da svemu tom napokon dođe kraj, napokon bih postala sretnija, otvorenija, ispunjenija osoba i ispunila bih si duuugogodišnji san i ogromnu želju!

• Default avatar -
    vejva

Poštovani,

Zbog same sebe i zdravlja te velikom željom o promjeni načina života tj.prehrani voljela bih si dokazati kako je sve moguće uz puno truda i volje,pa i promijeniti način dosadašnjeg života.Mlada sam osoba željna novih izazova i osobnog dokazivanja šta mogu napravit kad hoću,stoga smatram da mi je potreban ovaj tretman :)

Pozdrav ;)

• Default avatar -
    ivona1504

Nikada u životu nisam ništa od nikola dobila, sve sam morala postići sama, od nikoga podrške, od nikoga pomoći, u bilo čemu. Umorna sam od takvog životu. Ovako nešto značilo bi mi najviše na svijetu. A konačno bih se riješila tih silnih kilograma.

ela_www123

Heloou,

kako genijalno zvuči ta kapsula!! Od srca bi je htjela probat i vidjet dali to stvarno tako djeluje:)) Svakako nešto takvo bi mi dobro došlo;))

Yeah:)

ksenchipoison

želim oblikovati struk i trbuh. a zašto? kažu da će za koji dan smak svijeta, pa da i ja bar jednom prije toga zabljesnem :)

• Default avatar -
    catz30

…Ali evo ti početnih problema

Prvi brežuljak i već je drugačija tema

Srce se čuje, koljena klecaju jače nego prije

A sa čela se kapljica za kapljicom znoja lije

Nisam ja ni mislila da bu išlo ko po loju

Obzirom na kondiciju i kilažu moju

no korak po korak dok se nisam zagrijala

Nakon pola sata pak sam se pomalo smijala

I zaista što se više penješ, manje stenješ

Što više ideš prema vrhu, vidiš u tome svrhu

I onda kada taj vrh osvojiš

Sljedećeg se uspona sve manje bojiš…

malomutavo

Jako, jako, jako želim vježbati u Petite Amie centru! Zašto baš ja? Zato što znam da su ovakvi programi uspješni i zato što zbog zdravstvenih problema sa kralježnicom podhitno moram ojačati i „istopiti“ 10 kilograma viška koji su mi se nažalost u zadnje 2 godine vratili nakon što sam prošla uspješni dvomjesečni program u Body Creatoru. I to sve jer nakon programa nisam nastavila s vježbanjem jer mi je iskočio lumbalni disk i morala sam usporiti (dvomjesečno ležanje, pauziranje faksa, stalne terapije, i sl.). Situacija sa kičmom me zeznula i sada sam opet na kilaži s početka 2010. godine i to mi se uopće ne sviđa jer mi doktorica stalno ponavlja da moram izgubiti višak kilograma i podhitno ojačati leđne i trbušne mišiće kako bi mi mogli držati kralježnicu na mjestu da spriječim daljnje probleme. Isto tako, „smiješe“ mi se veliki problemi ako ostanem trudna uz ovu kilažu i sa ovakvom kičmom, a htjela bih u idućih par godina roditi bebu pa mi je krajnje vrijeme da višku kilograma i centimetara kažem pa-pa! Uz minimalno 10 kila viška, trebam izgubiti preko 100 centimetara viška koji su mi se ponovno nakupili posvuda na tijelu, najviše na struku, stražnjici i bedrima. I naravno – iako sam vježbanjem i masažama smanjila površinu zahvaćenu celulitom, sada primjećujem da ga opet imam podosta, pogotovo na stražnjici i bedrima. A znam da mi ovakvi tretmani kakve nudi Petite Amie jako pomažu jer sam i u Body Creatoru vježbala i vozila bicikl u kapsuli pod fiziološkom temperaturom zraka, kasnije se opuštala u sauni ili ozonskoj kupki te išla na anticelulitne masaže. I stalno sam bila pod vodstvom terapeutice i nutricionistkinje koje su me uspješno vodile kroz program. U 2 i pol mjeseca sam istopila, bez dijete već prelaskom na zdravu prehranu i sa individualiziranim vježbama, 13 kila i čini mi se preko 110 centimetara, nekoliko kila masti, zategnula tijelo i puno sam ojačala i svi u centru i oko mene su bili oduševljeni. I stvarno sam si bila wow. I kada vidim da sam uspjela tada zašto ne bih uspjela i sada? A gdje drugdje nego u Petite Amie centru koji se nalazi par minuta od mog stana?! Ne moram ni skupu kartu do Zagreba plaćati i ne gubim vrijeme na put jer sam s vremenom na vi! :)Ali ovaj put želim izgubiti kile zbog isključivo zdravstvenih razloga, a sama to nikako ne uspijevam. Iako se trudim zdravo hraniti i, pošto nemam većih problema sa kralježnicom trenutačno, vježbam zumbu 2 puta tjedno, ne ide, ne uspijevam više jer trenutno pišem diplomski i zima je i previše sjedim i previše jedem. I trebaju mi baš ciljane vježbe i vodstvo stručnjaka i za 2-3 mjeseca ću biti zdravija, mršavija i jača osoba jer kad me netko vodi ja radim sve što se od mene zahtjeva! I onda će doći proljeće i moći ću se dalje nastaviti znojiti na biciklu na otvorenom! I trebam diplomirati u 3. mjesecu tako da se moram dovesti u red prije nego se zaposlim. Zato vas molim da mi pošaljete najljepši novogodišnji poklon koji mi stvarno treba jer si ga sama ne mogu pokloniti... 2010. godina mi je počela sa prekrasnim poklonom od Body Creatora, želim si da mi 2013. počne još ljepše u susjednom Petite Amie-u! ;)
    Puno hvala unaprijed,
    Sandra

• Default avatar -
    MissW

:) predivno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani