Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nikada u životu nisam ništa od nikola dobila, sve sam morala postići sama, od nikoga podrške, od nikoga pomoći, u bilo čemu. Umorna sam od takvog životu. Ovako nešto značilo bi mi najviše na svijetu. A konačno bih se riješila
…prikaži još! tih silnih kilograma.
Heloou,
kako genijalno zvuči ta kapsula!! Od srca bi je htjela probat i vidjet dali to stvarno tako djeluje:)) Svakako nešto takvo bi mi dobro došlo;))
Yeah:)
…Ali evo ti početnih problema Prvi brežuljak i već je drugačija tema Srce se čuje, koljena klecaju jače nego prije A sa čela se kapljica za kapljicom znoja lije Nisam ja ni mislila da bu išlo ko po loju Obzirom
…prikaži još!loju
Obzirom na kondiciju i kilažu moju
no korak po korak dok se nisam zagrijala
Nakon pola sata pak sam se pomalo smijala
I zaista što se više penješ, manje stenješ
Što više ideš prema vrhu, vidiš u tome svrhu
I onda kada taj vrh osvojiš
Sljedećeg se uspona sve manje bojiš…
Jako, jako, jako želim vježbati u Petite Amie centru! Zašto baš ja? Zato što znam da su ovakvi programi uspješni i zato što zbog zdravstvenih problema sa kralježnicom podhitno moram ojačati i „istopiti“ 10 kilograma viška koji su mi se
…prikaži još! nažalost u zadnje 2 godine vratili nakon što sam prošla uspješni dvomjesečni program u Body Creatoru. I to sve jer nakon programa nisam nastavila s vježbanjem jer mi je iskočio lumbalni disk i morala sam usporiti (dvomjesečno ležanje, pauziranje faksa, stalne terapije, i sl.). Situacija sa kičmom me zeznula i sada sam opet na kilaži s početka 2010. godine i to mi se uopće ne sviđa jer mi doktorica stalno ponavlja da moram izgubiti višak kilograma i podhitno ojačati leđne i trbušne mišiće kako bi mi mogli držati kralježnicu na mjestu da spriječim daljnje probleme. Isto tako, „smiješe“ mi se veliki problemi ako ostanem trudna uz ovu kilažu i sa ovakvom kičmom, a htjela bih u idućih par godina roditi bebu pa mi je krajnje vrijeme da višku kilograma i centimetara kažem pa-pa! Uz minimalno 10 kila viška, trebam izgubiti preko 100 centimetara viška koji su mi se ponovno nakupili posvuda na tijelu, najviše na struku, stražnjici i bedrima. I naravno – iako sam vježbanjem i masažama smanjila površinu zahvaćenu celulitom, sada primjećujem da ga opet imam podosta, pogotovo na stražnjici i bedrima. A znam da mi ovakvi tretmani kakve nudi Petite Amie jako pomažu jer sam i u Body Creatoru vježbala i vozila bicikl u kapsuli pod fiziološkom temperaturom zraka, kasnije se opuštala u sauni ili ozonskoj kupki te išla na anticelulitne masaže. I stalno sam bila pod vodstvom terapeutice i nutricionistkinje koje su me uspješno vodile kroz program. U 2 i pol mjeseca sam istopila, bez dijete već prelaskom na zdravu prehranu i sa individualiziranim vježbama, 13 kila i čini mi se preko 110 centimetara, nekoliko kila masti, zategnula tijelo i puno sam ojačala i svi u centru i oko mene su bili oduševljeni. I stvarno sam si bila wow. I kada vidim da sam uspjela tada zašto ne bih uspjela i sada? A gdje drugdje nego u Petite Amie centru koji se nalazi par minuta od mog stana?! Ne moram ni skupu kartu do Zagreba plaćati i ne gubim vrijeme na put jer sam s vremenom na vi! :)Ali ovaj put želim izgubiti kile zbog isključivo zdravstvenih razloga, a sama to nikako ne uspijevam. Iako se trudim zdravo hraniti i, pošto nemam većih problema sa kralježnicom trenutačno, vježbam zumbu 2 puta tjedno, ne ide, ne uspijevam više jer trenutno pišem diplomski i zima je i previše sjedim i previše jedem. I trebaju mi baš ciljane vježbe i vodstvo stručnjaka i za 2-3 mjeseca ću biti zdravija, mršavija i jača osoba jer kad me netko vodi ja radim sve što se od mene zahtjeva! I onda će doći proljeće i moći ću se dalje nastaviti znojiti na biciklu na otvorenom! I trebam diplomirati u 3. mjesecu tako da se moram dovesti u red prije nego se zaposlim. Zato vas molim da mi pošaljete najljepši novogodišnji poklon koji mi stvarno treba jer si ga sama ne mogu pokloniti... 2010. godina mi je počela sa prekrasnim poklonom od Body Creatora, želim si da mi 2013. počne još ljepše u susjednom Petite Amie-u! ;)
Puno hvala unaprijed,
Sandra
Trbuhu su mome prošli dani slave, naslagica masnih ima preko glave!Celuliti moji ne znam im ni broja, a nađe se tu i strijica koja! Eto tako stojim ovih zimskih dana, sreća sad je moja što sam zabundana pa ne vide
…prikaži još! ljudi to bogatstvo moje, a do ljeta tješim se već će biti bolje!
Često vježbam svoj trbuščić, ali tu je uvijek barem jedan šlaufčić. Moje noge kao narančina kora, to se mora riješiti do mora. Guzu mi krase duge strije, prijateljice kažu: u kreme bi trebale nestati što prije. Kad bi tretmani koštali
…prikaži još!mani koštali manje,
sigurno bi podigli moje samopouzdanje.
Imam samo 29 godina, curicu od 7godina i odtad muku mučim s kilogramima... Ove godine imala tesku rastavu, i odlucila sam okrenuti novi list u životu i napokon smršaviti i izgledati bezprekorno ko i prije :)
Otkad znam za sebe, muku mučim s kilogramima. No sada je brojka premašila i tri znamenke, tj. vrlo visokih 115kg. Muž me voli i veliku ali mi sve češće prigovara da moram na dijetu, jer sam ugrozila i svoje zdravlje.
…prikaži još! Imala sam priliku odraditi jedan trening u termo-kapsuli i moram priznati da me oduševila. Osjećala sam se kao leptirić nakon vježbanja. Voljela bih odletjeti u Novu 2013. s nadom u barem 10kg manje u idućih 6 mjeseci, a možda i više :-).
evo da se pohvalim -već duže vrijeme sam sretni,presretni nepušač i riješila sam se jedne od najodurnijih ovisnosti suvremenog društva.Taj oduran smrad u kosi i koži prestao me je pratiti u životu ali su mi zato došla 3 kilograma viška
…prikaži još! koja bi sad željela riješiti.Puno sam čula pohvala o vježbanju u tim kapsulama i voljela bi ih probati.Voljela bi se nagraditi vitkojom figurom i zategnutijom kožom pa ako bude sreće možda baš mene nagradite.
Ja, srećom, nemam ovakvih problema pa osobno ne bih sudjelovala u nagradnoj igri nego dala podršku svima koji se bore protiv kilograma - samo ne odustajte! I ja imam susjedu koja ima troznamenkasti broj kilograma i znam da bi joj
…prikaži još!j ova nagrada dobro došla, ali nema internet. Mnogo je takvih poput nje, koji nemaju priliku i sreću sudjelovati u ovoj prekrasnoj nagradnoj igri. Ovaj post posvećujem njoj, a nagradu, ukoliko ju dobijem, nipošto ne bih zadržala nego dala onome kome je to potrebnije - mojoj dragoj susjedi s kata niže!
Prvo napominjem da sam jako mlada, skoro pa 20 godina. Cijeli život sam punija te sam zbog nesreće u obitelji nesvjesno promjenila prehranu. U dvije i pol godine smršavila sam 12 kilograma bez ikakve dijete, samo zato jer sam se
…prikaži još! počela hraniti zdravo i zato jer sam zavolila zdravo! Mislim da je ovaj tretman savršen za mene da bi došla do svog savršenstva i unutarnjeg ispunjenja. Sve što trebam je skinuti nekoliko kilograma te se učvrstiti te napokon pobijediti celulit s kojim se mučim godinama. Baš zato što sam jako mlada mislim da bi na ovaj način otvorila vrata novoj budućnosti. :)
Zdravo se hranim i treniram ali i dalje je moje tijelo pomalo gnjilo ako me shvaćate. Nema tonus, ne volim ga baš gledati ako ne moram zbog celulita. Eto, nismo si frendovi. Možda bi mi salon Petite ami (op.Prijateljica) mogao
…prikaži još! pomoći da postanem prijateljica sa svojim tijelom?
želim se utegnuti,istopiti salo na trbuhu te bedrima da se osjećam bolje,zdravije i uostalom privlačnije.....u braku sam 6 godina i ušli smo u sedmu-kažu da je ta najkritičnija pa .....moram poduzeti sve što je u mojoj moći da izgledam najbolje
…prikaži još! što mogu da me muž ne počne doživljavat kao frendicu :)
Već 3 godine mučim se sa dijetama i pokušavanjem vježbanja... i uspjela sam nešto kila skinuti ali to još nije dovoljno, a zbog mlohavosti i celulita se ne mogu ni pogledati u ogledalo ili bezbrižno prošetati plažom i zato mislim
…prikaži još! da bi mi ova nagrada punoo pomogla da vratim samopouzdanje i napokon zadovoljno prošetam u badiću i otvorim novu stranicu u som životu... onu punu saamopouzdanja :)
Već 3 godine mučim se sa dijetama i pokušavanjem vježbanja... i uspjela sam nešto kila skinuti ali to još nije dovoljno, a zbog mlohavosti i celulita se ne mogu ni pogledati u ogledalo ili bezbrižno prošetati plažom i zato mislim
…prikaži još! da bi mi ova nagrada punoo pomogla da vratim samopouzdanje i napokon zadovoljno prošetam u badiću i otvorim novu stranicu u som životu... onu punu saamopouzdanja :)
Sve do šestog razreda osnovne škole sam bila bucko koji na satu tjelesnog jedva otrči krug, napravi ponešto za prolaznu ocjenu i onda neka me puste svi na miru do kraju sata. U sedmom sam naglo izrasla i počela se
…prikaži još!a se baviti košarkom. Do Gimnazije sam od bucke bila najtanjeg struka i najtanjih listova u svom razredu te lijepo oblikovanih mišića na rukama. Košarku sam nastavila, trenirala sam atletiku za srednju školu, nakon svakog treninga bih svratila na sat i pol u teretanu i otišla na atletsku trčati na opuštenih sat vremena. Jela sam sve i svašta (ali da se razumijemo, to ne znači brzu hranu niti puno slatkog) i mogu se pohvaliti, odlično izgledala ;)
I onda je došao fakultet. Selidba u drugi grad, atletska više nije 3 minute od kuće, za teretanu i nastavak košarke ili atletike se nema vremena i sve je dva do tri puta skuplje od onoga doma :'(
Tu su došla i dugonoćna učenja i večernja glad uz brzu hranu.. Jučer sam se kod prijateljice vagala - od onog vremena do danas sam dobila 7,5 kila! Svi slušaju o tome, nije da izgledam loše, da ne pretjerujem. No, fali mi ono čvrsto tijelo i odlična kondicija. Definitivno se preslikalo na samopouzdanje jer drukčije je kad čovjek nešto ima i izgubi. Sad sam apsolventica, još nemam novaca, ali imam vremena i definitivno imam volje! Pomozite mi u tome ;)
Prirodne metode za oblikovanje tijela
Komentari 36
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.