Komentari 36

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Suzi12
    Znate li kako mogu poslati svoj odgovor? Pokušala sam ali neće, piše reply pa da onda pošaljem odovor. Ja sam pokušala i neće. Možete li mi pomoći?
    Zdrava__Krava
    Draga Suzi12, u svom e-mailu moraš odabrati opciju ''reply'' i odgovoriti točno na postavljeno pitanje. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    Vanja74
    pozdrav, kako to da ja jos nisam dobila nagradno pitanje??
    Zdrava__Krava
    Draga Vanja74, provjeri folder za spam, možda je tamo zalutao newsletter. Ako nije tamo, možda si prilikom registracije odabrala opciju da ne želiš primati naše newslettere. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    Vanja74
    provjerila spam i nema... a mogu li izmijeniti tu opciju??
    Zdrava__Krava
    Draga Vanja74, javi nam se na info@zdravakrava.hr
  • Default avatar -
    Suzi12
    Hvala,puno ste mi pomogli!
  • Default avatar -
    Vanja74
    hvala vam, poslala sam e mail :)
  • Default avatar -
    Bo123
    prije dva dana sam se registrirala i još nisam dobila mail za učestvovanje u nagradnoj igri?!
  • Default avatar -
    MaidOFMist
    Mogu li i ja dobiti nagradni newsletter? :)
    Zdrava__Krava
    Dragi Bo123 i MaidOFMist, nagradni newsletter primili su samo oni koji su se registrirali do 3. prosinca do podneva i označili da žele primati naš newsletter. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    Vanja74
    znaci ja koja sam se prijavila 03/12/2013 oko 12-13h nista od nagradnog pitanja???
    Zdrava__Krava
    Draga Vanja74, ako si se za newsletter prijavila nakon što smo ga poslali, neće ti stići, ali prati i dalje Zdravu Kravu jer slijedi još nagradnih igara. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    aaaleee
    poslala,čekam i nadam se...hehe
  • Default avatar -
    passenger979
    prijavljena sam na Z.K.već duuugo, pa opet nisam dobila ništa na mail :(
  • Default avatar -
    lifelover
    JOOOJJJ :)) očekujem rezultate... :D
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.