Komentari 36

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    marijaodzic
    odličan poklon, sretno svima
  • Default avatar -
    Vaterpolo
    to je neka strava stvarčica čula sam samo riječi pohvale
  • Default avatar -
    snjeska83
    ovo mora biti odlicno, odigrala i drzim fige :)
    eleja
    nisam dobila mail :(
  • Default avatar -
    snjezanak8
    OVO JE SIGURNO SUPER, ODIGRALA I ČEKAM:):)
  • Default avatar -
    mirelabirkic
    prijavila se i uzbudjeno čekam nagradu,a 19.12. mi je rodjendan,bilo bi lijepo se razveselit u ovim tmurnim danima!
    romana9
    Super nagrada ! :)))
    meee
    u mailu piše: Odgovori točno na sljedeće pitanje do: 29.svibnja 2013????
    Zdrava__Krava
    Draga meee, potkrala nam se pogreška, odgovore možeš slati do 09. prosinca 2013. u 11:00 sati. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    mrme
    Kako se i ja mogu natjecati? :)
  • Default avatar -
    tonkaa2
    i ja biiii :))
    Zdrava__Krava
    Draga tonkaa2, sudjelovati mogu svi registrirani korisnici kojima je na mail stigao nagradni newsletter s pitanjem na koje moraju točno odgovoriti. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    bubito
    odlična stvar.. ja bi tooo !!!!
  • Default avatar -
    vida07
    zašto ja nisam dobila mail? hm....
  • Default avatar -
    kata88
    e to je odlična nagrada :)
    Zdrava__Krava
    Draga vida07, provjeri folder za spam, možda je tamo zalutao newsletter. Pozdrav od Zdrave Krave
  • Default avatar -
    Minchooo
    Ja nisam dobila mail :(
  • Default avatar -
    martina1802
    niti ja nisam dobila mail.
  • Default avatar -
    marijahand
    ja imala mail na mobu..i taman kad sam otvorila preko kompa mail...tog maila nema ni na mobu ni na kompu,iako je bio 5 sek prije..nije u spam otišao, aj ga nisam sigurno ni obrisala, nisam ni driala mob u medjuvremenu..
  • Default avatar -
    Cica_Mica
    Tko god da osvoji ovaj aparat dobro pazite sa upotrebom. Ako neznate najbolje se raspitajte kod nekoga tko zna trajno odstraniti dlačice. Nemojte napraviti štetu na tijelu ili licu.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.