Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pokoja sjeda vlas jednostavno mi ne daje izbora i počela sam bojati kosu uobičajnim bojama iz trgovina,ali nakon izvjesnog vremena, moja kosa je postala suha i ne baš lijepa.Moram prikriti sjede vlasi, i zbog toga bi željela isprobati Hair Wonder
…prikaži još! boje za kosu, koje će mi podariti ne samo lijepu prirodnu boju,već će njeni prirodni sastojci sačuvati moju kosu zdravom i sjajnom,a to je uistinu važno za sve nas žene, lijepa i njegovana kosa.
cesto bojim kosu i voljela bih konacno isprobati nesto prirodno od cega ce moja kosa izgledati zdravo i sjano , da se za mnom okrenu kad prodjem ulicom i da ponosno kazem da je moja tajna u Hennaplus prirodnoj boji za kosu;))
Imam 63 godine i cesto bojim kosu zbog sijedih i izrata. do sad sam isprobala razne boje i proizvodjace i mislim da je vrijeme da se okrenem prirodnim bojama koje nece ostecivati moju ksu i kojima cu naravno ostati vjerna
…prikaži još! ako zadovolje moja ocekivanja, a vjerujem da hoce.. razveselite me jer 19.10 punim 64 divne godinice i zelim zablistati taj dan novom frizurom i bojom;))
Mislim da bi ova boja bila idealna za moju majku koja je već dobila sijede od stalne brige za mene i sestru. Mislim da bi joj dobro došla mala promjena i nova boja kose s kojom bi mogla biti zadovoljna. :)
Poštovani, lijep pozdrav. Ovu prirodnu boju za kosu voljela bih osvojiti za svoju mamu koja se godinama bezuspješno farba u pepeljasto plavu boju. Osim što joj je kosa oštećena od dugogodišnjeg bojanja, još nije uspjela postići željenu boju kose niti
…prikaži još!i prekriti sijede vlasi kojih (nažalost) ima sve više.
Već duže vrijeme koristim kanu umjesto umjetnih boja, a naročito sada u trudnoći. Problem je što je sijedih sve više tako da ću s vremenom morati prijeći na nešto trajnije, po mogućnosti što prirodnije i sa minimumom štetnih sastojaka.
inače koristim ove boje..trudim se što prirodnije njegovati kosu jer sam prije dvije godine uslijed velikog stresa izgubila jako puno kose, uz to imam i dosta sijedih vlasi... jako sam zadovoljna ovim bojama za kosu jer njeguju, a i dobijem
…prikaži još! točno navedenu nijansu boje što nije slučaj sa ostalim bojama..preporuka svima
Dobitnice prirodnih boja za kosu!
Komentari 27
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.