Komentari 27

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    imeime
    Pokoja sjeda vlas jednostavno mi ne daje izbora i počela sam bojati kosu uobičajnim bojama iz trgovina,ali nakon izvjesnog vremena, moja kosa je postala suha i ne baš lijepa.Moram prikriti sjede vlasi, i zbog toga bi željela isprobati Hair Wonder …prikaži još!
    ivanah23
    cesto bojim kosu i voljela bih konacno isprobati nesto prirodno od cega ce moja kosa izgledati zdravo i sjano , da se za mnom okrenu kad prodjem ulicom i da ponosno kazem da je moja tajna u Hennaplus prirodnoj boji za kosu;))
  • Default avatar -
    barbaralll
    Imam 63 godine i cesto bojim kosu zbog sijedih i izrata. do sad sam isprobala razne boje i proizvodjace i mislim da je vrijeme da se okrenem prirodnim bojama koje nece ostecivati moju ksu i kojima cu naravno ostati vjerna …prikaži još!
    pantaa
    Mislim da bi ova boja bila idealna za moju majku koja je već dobila sijede od stalne brige za mene i sestru. Mislim da bi joj dobro došla mala promjena i nova boja kose s kojom bi mogla biti zadovoljna. :)
    YellenaBM
    Poštovani, lijep pozdrav. Ovu prirodnu boju za kosu voljela bih osvojiti za svoju mamu koja se godinama bezuspješno farba u pepeljasto plavu boju. Osim što joj je kosa oštećena od dugogodišnjeg bojanja, još nije uspjela postići željenu boju kose niti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Natasa15
    Već duže vrijeme koristim kanu umjesto umjetnih boja, a naročito sada u trudnoći. Problem je što je sijedih sve više tako da ću s vremenom morati prijeći na nešto trajnije, po mogućnosti što prirodnije i sa minimumom štetnih sastojaka.
  • Default avatar -
    martinaant
    inače koristim ove boje..trudim se što prirodnije njegovati kosu jer sam prije dvije godine uslijed velikog stresa izgubila jako puno kose, uz to imam i dosta sijedih vlasi... jako sam zadovoljna ovim bojama za kosu jer njeguju, a i dobijem …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.