Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
farbam se već par godina.nemam skroz bijelu kosu već po malo.jednostavno želim promjenu boje kose,da malo iznenadim supruga i djecu s novim izgledom.nadam se da ću imati sreće.a ako ne ja onda netko drugi.hvala!
farbam se već par godina.nemam skroz bijelu kosu već po malo.jednostavno želim promjenu boje kose,da malo iznenadim supruga i djecu s novim izgledom.nadam se da ću imati sreće.a ako ne ja onda netko drugi.hvala!
Vec dugo sam u potrazi za prirodnim bojama za kosu, iz razloga sto se farbam u plavo, te mi je nuzno bojati izraste svako 4 tjedna, zbog cega mi je kosa jako suha i opada. Neko vrijeme sam koristila boje
…prikaži još! bez amonijaka, no nikad nisam dobila zeljenu nijansu boje. Sad, tijekom trudnoce, sam prorijedila bojanje zbog stetnih sastojaka iz klasicnih boja za kosu, no sa Hair wonder bojama bi se mogla nastaviti redovno bojiti, i uz to imati zdravu i lijepu kosu :)
Mislim da bi ova boja bila idealna za moju majku koja je već dobila sijede od stalne brige za mene i sestru. Mislim da bi joj dobro došla mala promjena i nova boja kose s kojom bi mogla biti zadovoljna. :)
Prije cca dva tjedna sam se farbala i ljuta sama na sebe zašto to radim s bojama na kojima izričito i piše da su štetne za moje zdravlje..Prvo sam mužu držala monologe o tome kako to više nikad neću raditi,
…prikaži još! jer sam lijena potražiti drugo rješenje za moju sad već prosijedu kosu, a nakon toga komentirala s kolegicama na poslu pola dana zašto to radimo, zar ne znamo se raspitati o bojanju kose koje neće štetiti našem zdravlju, a kosa nam biti lijepa i zdrava. Nakon toga svega sam pročitala ovaj članak o prirodnoj boji kose i oduševljena sam i sretna što sam naš1a rješenje...
Velik pozdrav...
zato jer sam od ovog stresnog načina dobila već prve sijede..redovito bojim kosu,ali to uvijek izgleda umjetno,ne prekriva dobro,pa sad želim isprobati nešto prirodno,da ne oštećuje kosu,da ju istovremeno i boji,štiti i hrani,da izgleda lijepo i njegovano...da izgledam i dalje
…prikaži još! ko mlada,njegovana i modno osvještena žena s prekrasnom kosom
Meni treba ova boja jer sam zbog sve većeg stresa počela dobivati nenormalno puno sijede kose i to me rastužuje jer sam 90. godište, a imam određenu odbojnost prema ovim umjetnim bojama koje još uvijek uspješno zaobilazim. Volim sve prirodno
…prikaži još! jer priroda je moć, i vjerujem u to, a vjerujem u to da će mi se i ostvariti želja da osvojim ovu boju ... :)
Dobitnice prirodnih boja za kosu!
Komentari 27
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.