Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
najbolje Valentinovo ikad s tadašnjim dečkom, današnjim mužem: romantična večera u Veneciji :) oduvijek sam željala vidjeti Veneciju pa mi je moja ljubav ispunila tu želju za jedno Valentinovo, bili su to studentski dani i nismo baš imali namjeru posjećivati
…prikaži još!ati šminkerske restorane s paprenim cijenama pa smo nakon cjelodnevnog lutanja predivnim gradom, sjeli u park, izvadili sendviče iz ruksaka, stisnuli se jedno uz drugo da se ugrijemo i pojeli najromantičniju večeru ikad: sendviče s vrućom coffee to go, gledajući zalazak sunca u Veneciji, blizu blizu jedan drugome...i danas se naježim kad se sjetim...♥
Vecini zena su poznati oni razgovori na kavama s prijateljicama kad sve muskarce trpate u isti kos. Da, i ja sam to radila prije par godina. Često smo se znale žaliti da su svi muškarci isti i da je danas
…prikaži još! teško nać jednog normalnog,iskrenog i dobrog dečka. Slagala sam se s tim. Jednostavno te danasnje vrijeme uci da budes oprezan s ljudima.
Jednog dana, neplanirano, odlucila sam otici u setnju s njim. Otisla sam, bez ikakvih ocekivanja.
Na kraju je ispalo da je ta setnja trajala od podne do kasnih nocnih sati. Pitala sam se di je to vrijeme proletjelo. Jel Vam je poznat onaj osjecaj kada Vam je s nekim tako dobro da ne zelite otic, nezelite da sastanak zavrsi. Meni do te noci nije bio. Nevjerujem u ljubav na prvi pogled, vjerujem da trebas osobu upoznat malo bolje prije nego se to razvije u nesto. Iznenadila sam samu sebe koliko mi se uspio tu vecer dopasti na prvu. Uhvatila nas je i kisa, no to nas nije sprijecilo nasoj setnji, zapravo ispalo je jako romanticno.
Sretna sam jer nije sve ostalo samo na toj setnji, bilo je jos izlazaka, setnji, druzenja. I da, danas smo vec duze vrijeme u sretnoj vezi.
Moram priznati, ima muskaraca koje vrijedi cuvati. Vjerujem da ne postoje savrseni muskarci, ali vjerujem da postoji jedan savršen za mene. Evo tu je kraj mene :)
hmmm...citajuci ove silne komentare sjetila sam se jedne ljetne noci,dosadne i sparne..bas ko i sad sjedila sam sam za laptopom i dopisivala se sa tadasnjim poznanikom ,kasnije deckom, a sad vec evo i muzem...mi djevojke smo malo i lukave pa
…prikaži još! provjeravamo muske koliko im je stvarno stalo do nas ..bio mi je drag i na neki nacin drugaciji od drugih momaka koje sam poznavala i htjela sam da vidim da li mu je stalo do mene ...u nasem dopisivanju napisala sam "da mi se jede cokolada,ali da mi je mrsko otici do trgovine" naravno trgovina je bila nekih 3 min od moje kuce,ali meni je bilo mrsko ...odjednom nastao je tajac sa njegove strane da bi za par min napisao "sad cu se vratiti treba me mama nesto"...i nestao je sa fb.za nekih 20 min poceo mi je da zvoni tel.on me zove,ni manje ni vise nego da izadjem napolje ...izgubila sam se jer se dovezao da bi mi dao cokoladu koju sam zeljela....tad sam shvatila da je on taj za mene..nismo bas zivjeli blizu nekih 15 km,....romanticari jos nisu izumrli iako mnogi kad slusam govore ma daj to je glupost nebi tako nikad napravili ali...uvijek ima pojedinaca i uvijek ce ih biti ....kad mi kupi cokoladu sjetim se tih malih slatkih trenutaka ,i sad mi se jede heheh ...p.s idem da mu kazem da mi ode kupiti heheh
Jedan od najboljih poklona koji sam dobio od cure je kolaž knjiga njenih provokativnih fotografija. Nisam mogao vjerovati da je zamolila prijateljicu da je fotka samo kako bi ja dobio ručno izrađeni poklon. Unutra su se našle i ljubavne poruke
…prikaži još! koje su začinile cijelu stvar. Najbolji poklon za Valentinovo ikad! Volio bih je iznenaditi knjigom za koju znam da si je želi kupiti!
Evo lagano godine klize i bliži se 20 godina sretnog zajedničkog života.Moram priznati da moja žena ima kreativne ideje za uzbudljiv život.Kažu da je kvalitetan sex 50% uspješnog braka i to je točno.Svake godine izmisli nešto što nadopunjuje ono sve
…prikaži još!e do sada.Krenulo je sa sexy rubljem,onda smo krenuli sa igranjem doktora,sve to preraslo je u putovanja vikendom dok nije bilo dijece, pa smo malo i "crtiće gledali"dok su bili kvalitetniji.Sada koristimo i pomagala od kuglica,ulja,i drugih stvari ...ali ništa to ne bi pomoglo da se ne volimo ,razumijemo i međusobno poštivamo.Začin našem životu daju i sitna iznenađenja u obliku malih poklona i večara u znaku romantike.Treba biti kreativan,svoj i ne sramežljiv već sve probati.
nasa je veza zapocela kao neobavezno druzenje tu i tamo... zacinjena velikom dozom privlacnosti i spontanosti... nakon nekog vremena, povremena druzenja prerasla su u sve cesca druzenja, a zatim u nesto sto traje jos i danas. kada zatvorim oci, u
…prikaži još! tisini svoje sobe, mogu pomisliti na barem tisucu razloga zasto ga volim. On pokrece moj svijet, ponovo ga zavrti u trenutcima kada prijeti da bi mogao stati. svaki mi njegov poljubac zaustavlja dah, svaki njegov dodir pokrece milijun malenih procesa na mojoj kozi, i ja se jezim... najbolje je u nasoj vezi sto postujemo razlicitosti jedno drugoga, i volimo se upravo zbog njih. bilo je trenutaka kada smo si isli na zivce. sudar dviju tvrdoglavih skorpija moze dovesti do velikih svadja i inata. ali... sa druge strane.. puno je vise onih njeznih trenutaka, onih malih, sakrivenih osmjeha, i jednostavnog saznanja da osoba pored mene upotpunjuje moju sadasnost i moju buducnost. lijepo je imati ga kraj sebe. lijepo je buditi se pored njega, dodirivati mu lice dok jos spava i vidjeti kako se smjesi zbog moje blizine, jos zatvorenih ociju.... najromanticniji trenutak? ne bih mogla izdvojiti. odusevljavaju me sitnice. maleno origami srce ostavljeno na mom jastuku nakon sto je otisao na posao. poljubac u vrat kada to najmanje ocekujem. vic pricvrscen magnetom na frizider, kako bih ostatak dana provela sa osmjehom na usnama. isprepleteni prsti dok setamo... romantika se ne sastoji u velikim djelima. ja vidim romantiku u nacinu kako se nasmijesi kad nam se pogledi sretnu u drustvu. u nacinu kako me dodiruje dok razgovara samnom. vidim romantiku kada mi sapne da me voli i da cijeli zivot zeli provesti samnom. sretna sam. nasretnija na svijetu, jer sam voljena, i volim...
priča o našoj vezi započela je pred 4 godine.on je bio znanac iz srednje škole,nekoliko godina kasnije srela sam ga na vjenčanju na kojem smo se pukim slučajem našli zajedno.nabavila sam njegov broj,uspostavila kontakt i tako je sve počelo.studirao je
…prikaži još! u drugom gradu nekoliko stotina kilometara od mene.dogovor je bio bit čemo samo "prijatelji s povlasticama" sve dok ne završi ljeto i dok se nebude on morao vratiti na faks.naravno kad je došlo to vrijeme nismo mogli prekinuti ono što smo započeli.bilo je jako teško,dani su sporo prolazili u isčekivanju vikende kad je dolazio doma,a tako brzo onih dana dok se morao vratiti.bilo je ljubomornih ispadaja,nesporazuma s obje strane.moram priznati vjerovatno više s moje nego s njegove.al uspjeli smo izdržati teške i duge dvije godine razdvojenosti.baš kad je završio taj loš period i kad smo konačno trebali uživati zajedno,desilo se nešto što me slomilo.dijagnosticirana mi je epilepsija.nikome nisam htjela pokazati kolko mi je sve to teško palo.promjene u načinu života su bile nužne.s kojima se još uvijek teško nosim isto kao i s nekim posljedicamam te bolesti.al je on tu koji me podržava i pomaže.osim činjenice da mi je dva puta skoro pa spasio život ,nije otišao od mene već je ostao,prihvatio mene,bolest i posljedice puno bolje od mene.zaprosio me i obećao da će zauvijek čuvati me.....koja sam ja sretnica <3
Otkrila sam sex u četrdesetoj. Nakon 20 godina braka. Običnog braka: mali čopor djece, veći kredit, uobičajeni problemi. Počeo je dolaziti na moje radno mjesto. Bio je visok, zgodan za pedesetogodišnjaka. Gledao me diskretno mjesecima. Počeli smo piti kavu i
…prikaži još! razgovarati. Nakon hektolitara kave i mjeseci razgovora, shvatili smo da slično razmišljamo, da imamo iste poglede na život. Viđamo se već dvije godine. Obadvoje smo u svojim brakovima iz kojih ne planiramo izaći. Sex je vatren kao i prvoga dan, čak bih rekla i bolji nego na početku. Ponaša se prema meni kao što muž nije nikada. Pažljiv, uglađen, ljubazan. Mislim da nam naša veza pomaže da pobjegnemo iz svakodnevnog sivila, lakše podnosimo svakodnevne probleme. Znam da ima netko tko misli na mene i da će me zagrliti kada mi bude teško, da će mi reći da sam mu najljepša na svijetu i da me voli puno,puno. Znam da će jednom biti kraj, ali do tada......uživam maksimalno.
Mislim da se ništa ne može mjeriti sa vođenjem ljubavi sa strancem. U stranoj zemlji. Na stranom jeziku. Too je nešto novo, neočekivano, uzbuljivo, totalno romantično ako osjetite tako veliku strast koju sam ja iskusila. Opasno na granici sa krajnjim
…prikaži još! užitkom. Očito me toliko dojmilo da sam podsvjesno i dalje tražila okus tog stranog začina. I našla ga u svom sadašnjem dečku koji također nije iz naše zemlje. I seks je divlji, uzbudljiv, jako romantičan, pun ljubavi a opet i nečeg nepoznatog, stranog ali privlačnog.
Seks je važan začin u ženskom životu
Komentari 29
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.