Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
aaa, nakon staža od 10 godina, dvoje djece već imamo neku svoju rutinu, neku vrstu romantike koju drugi ne vide, ali mi osjećamo. Nisu mi potrebni poljupci u javnosti, držanje za ruke i slično. Dovoljan mi je pogled i jutarnja
…prikaži još! kavica koju najbolje skuha da osjetim romantiku :)
Mislim da se ništa ne može mjeriti sa vođenjem ljubavi sa strancem. U stranoj zemlji. Na stranom jeziku. Too je nešto novo, neočekivano, uzbuljivo, totalno romantično ako osjetite tako veliku strast koju sam ja iskusila. Opasno na granici sa krajnjim
…prikaži još! užitkom. Očito me toliko dojmilo da sam podsvjesno i dalje tražila okus tog stranog začina. I našla ga u svom sadašnjem dečku koji također nije iz naše zemlje. I seks je divlji, uzbudljiv, jako romantičan, pun ljubavi a opet i nečeg nepoznatog, stranog ali privlačnog.
nasa je veza zapocela kao neobavezno druzenje tu i tamo... zacinjena velikom dozom privlacnosti i spontanosti... nakon nekog vremena, povremena druzenja prerasla su u sve cesca druzenja, a zatim u nesto sto traje jos i danas. kada zatvorim oci, u
…prikaži još! tisini svoje sobe, mogu pomisliti na barem tisucu razloga zasto ga volim. On pokrece moj svijet, ponovo ga zavrti u trenutcima kada prijeti da bi mogao stati. svaki mi njegov poljubac zaustavlja dah, svaki njegov dodir pokrece milijun malenih procesa na mojoj kozi, i ja se jezim... najbolje je u nasoj vezi sto postujemo razlicitosti jedno drugoga, i volimo se upravo zbog njih. bilo je trenutaka kada smo si isli na zivce. sudar dviju tvrdoglavih skorpija moze dovesti do velikih svadja i inata. ali... sa druge strane.. puno je vise onih njeznih trenutaka, onih malih, sakrivenih osmjeha, i jednostavnog saznanja da osoba pored mene upotpunjuje moju sadasnost i moju buducnost. lijepo je imati ga kraj sebe. lijepo je buditi se pored njega, dodirivati mu lice dok jos spava i vidjeti kako se smjesi zbog moje blizine, jos zatvorenih ociju.... najromanticniji trenutak? ne bih mogla izdvojiti. odusevljavaju me sitnice. maleno origami srce ostavljeno na mom jastuku nakon sto je otisao na posao. poljubac u vrat kada to najmanje ocekujem. vic pricvrscen magnetom na frizider, kako bih ostatak dana provela sa osmjehom na usnama. isprepleteni prsti dok setamo... romantika se ne sastoji u velikim djelima. ja vidim romantiku u nacinu kako se nasmijesi kad nam se pogledi sretnu u drustvu. u nacinu kako me dodiruje dok razgovara samnom. vidim romantiku kada mi sapne da me voli i da cijeli zivot zeli provesti samnom. sretna sam. nasretnija na svijetu, jer sam voljena, i volim...
Evo lagano godine klize i bliži se 20 godina sretnog zajedničkog života.Moram priznati da moja žena ima kreativne ideje za uzbudljiv život.Kažu da je kvalitetan sex 50% uspješnog braka i to je točno.Svake godine izmisli nešto što nadopunjuje ono sve
…prikaži još!e do sada.Krenulo je sa sexy rubljem,onda smo krenuli sa igranjem doktora,sve to preraslo je u putovanja vikendom dok nije bilo dijece, pa smo malo i "crtiće gledali"dok su bili kvalitetniji.Sada koristimo i pomagala od kuglica,ulja,i drugih stvari ...ali ništa to ne bi pomoglo da se ne volimo ,razumijemo i međusobno poštivamo.Začin našem životu daju i sitna iznenađenja u obliku malih poklona i večara u znaku romantike.Treba biti kreativan,svoj i ne sramežljiv već sve probati.
Trenuci provedeni sa voljenom osobom je nešto najljepše i mislim da je svaka situacija sama za sebe lijepo iskustvo. Ja nešto nisam pristalica favorizirati al kada bi morala birati... U vrućim ljetnim mjesecima bez ikakvog povoda odlučio je da me
…prikaži još! izvede, malo da se opustimo od ludnice na poslu. Mislila sam idemo se samo prošetati. Kada smo došli do mola čekala nas je barkica na vesla, ukrcali smo se i lagano ploveći u tišini gledali jedno drugo. Riječi nisu bile potrebne jer nisu mogle prenjeti sve što osjećamo, nisu mogle iskazati ni polovinu našeg stanja.
U vezi sam već 3 i pol godine sa najboljim dečkom na svijetu. Od samog početka smo oboje znali da je to to i osjećali se da bi jedno kraj drugog mogli provesti cijelu vječnost. I jednom i drugom je
…prikaži još! to prva prava ozbiljna veza. Od početka smo jedno drugo darivali kada god bi se pojavio neki povod za to, svaki trenutak smo slavili našu ljubav, i to radimo dan danas. Užasno sam kretivna i jako se trudim oko svega tako i oko poklona, i tu svoju kretivnost sam uspijela prenijeti i na njega. Poklanjamo si poklone koje sami izradimo, osmislimo, mjesecima pripremamo i to tako za sve datume koji su nam bitni ( a njih je puno :)). Ljudi nam se uvijek dive koliko pažnje jedno drugom poklanjamo. U ovih 3 i pol godine dobila sam poklona i poklona i svaki ima svoju priču, svoj razlog, toliko do te mjere da mi je on sam rekao: "Znaš, ja sam razmišljao i kad mi budemo živjeli skupa ti ćeš morati imat posebnu prostoriju u koju ćeš stavljati sve moje poklone!". Npr. prošle godine smo prvi put bili zajedno na moru, i mjesec dana nakon toga smo slavili 3. godišnjicu veze. Dok smo bili na moru ja sam se zaljubila u njegovu deku i rekla sam mu u šali da ću mu je ukrasti. Da bi za 3. godine veze dobila na poklon u prekrasnoj velikoj crvenoj kutiju tu njegovu deku( koja je mirisala sva na njega) i na njoj je bilo uvezeno "Zauvijek tvoj" i datum godišnjice. A u malu crvenu kutijicu je stavio apsolutno sve račune s mora( i iz dućana, i iz kafića, i sa benzinske, sve sve) da imam za uspomenu gdje smo sve i kad točno bili. :) No, jedan događaj i poklon mi se urezao u pamćenje i zauvijek ću pamtiti njegove riječi. Bio mi je rođendan, i to 18., tada smo bili nešto više od godine dana zajedno. Odveo me u kino, i ja sam na izlasku iz auta vidjela nešto zapakirano, i prekrasno je izgledalo. Poslije kina, otišli smo na naše mjesto i otvorio je gepek i pokazao mi poklon. Nisam mogla raspoznat što je to. Bilo je zamatano u celofan sa zelenom mrežicom i bijelom ružom. Približila sam se i otvorila. I kad ono TABURE. A ja u šoku, meni 18. rođendan, a na poklon dobila tabure. Sav potišten me pogledao i pitao. "Zar ti se ne sviđa?" Odgovorila sam mu: " Pa, sviđa mi se,ali....čudno mi je." Tada je zašutio na par minuta. I onda mi je rekao najljepše riječi:" Ja sam dugo razmišljao šta bi ti mogao pokloniti, htio sam nešto posebno, što nitko nije dobio na poklon. I sjetio sam se toga. A odabrao sam ga jer se nadam da će to biti prva zajednička stvar koju ćemo unijeti u naš dom." Tad sam se slomila, dugo sam plakala od sreće. A tabureić, tabureić je presladak, i ima malu škrinjicu u koju stavljam sva pisma koja mi piše. <3
Bio je to kad smo ja i moj muž još bili dečko i cura. Naime, ja sam se vraćala kući s posla, a on me čekao doma u našem podstanarskom stanu. Kad sam ušla, već na vratima mi je uzeo
…prikaži još! torbu iz ruke, stavio povez na oči i rekao da budem tiho. Vodio me do auta i cijeli put sam morala imati zavezane oči. Odveo me na jedno seosko gospodarstvo u blizini ZG-a. Vodio me do kućice, ušli smo unutra, skinuo mi povez i tamo nas je čekala svečana večera i torta. Večerali smo, pijuckali vino i tada me zaprosio, i sve ostalo je povijest.
Moje najromantičnije iskustvo desilo se u najgorem razdoblju mog života ,kada mi je umrla majka.Zajedno smo bili samo 3 mjeseca i otišao je na brod 10 dana nakon što sam pokopala majku .Mjesec i pol dana sam bila neutješna ,nisam
…prikaži još! imala razloga da živim ,nisam htjela nikoga kraj sebe ,ali on nikad nije odustao zvao je svaki dan pitao kako sam. Kada je shvatio da ne mogu sama, napravio je nešto što nisam očekivala ,dao otkaz i došao kući. Postavio me na noge dao razlog da živim i nadu za dalje.I dan danas ,nakon 8 godina veze još uvijek osjećam leptiriće !!!Ja sam sretnica jer imam svoj najljepši začin života .
On je otisao na more dok sam ja u Zagrebu sjedila na kauču i jela čokoladice,odlučna spremit se ,te otputovat bilo gdje samo da ne razmišljam o njemu.Kupila sam kartu,no isti taj dan me zvao i rekao kako se sutradan
…prikaži još! vraća.Probudila sam se u 7h,trčala u pidžami od Dubrave do Autobusnog kako bih stigla vratit kartu,došla sam 5 minuta prije vremena i iako sam se nećkala u pravom trenutku je počela svirati "Beautifuul Day".Njegova najdraža pjesma.Sa smješkom sam se vratila doma,a on je došao ranije jer sam mu falila.Dočekao me sa najdražim stvarima iz McDonaldsa i pomalo uvenulom ružom.Sada tri godine poslije nema te sekundea koja bi me natjerala da pomislila kako nije vrijedilo čekati.
Seks je važan začin u ženskom životu
Komentari 29
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.