Komentari 29

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ikozlica
    aaa, nakon staža od 10 godina, dvoje djece već imamo neku svoju rutinu, neku vrstu romantike koju drugi ne vide, ali mi osjećamo. Nisu mi potrebni poljupci u javnosti, držanje za ruke i slično. Dovoljan mi je pogled i jutarnja …prikaži još!
    PRETTYUSER
    Mislim da se ništa ne može mjeriti sa vođenjem ljubavi sa strancem. U stranoj zemlji. Na stranom jeziku. Too je nešto novo, neočekivano, uzbuljivo, totalno romantično ako osjetite tako veliku strast koju sam ja iskusila. Opasno na granici sa krajnjim …prikaži još!
    Snegy
    nasa je veza zapocela kao neobavezno druzenje tu i tamo... zacinjena velikom dozom privlacnosti i spontanosti... nakon nekog vremena, povremena druzenja prerasla su u sve cesca druzenja, a zatim u nesto sto traje jos i danas. kada zatvorim oci, u …prikaži još!
  • Default avatar -
    bucocar
    Evo lagano godine klize i bliži se 20 godina sretnog zajedničkog života.Moram priznati da moja žena ima kreativne ideje za uzbudljiv život.Kažu da je kvalitetan sex 50% uspješnog braka i to je točno.Svake godine izmisli nešto što nadopunjuje ono sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    dora987
    Trenuci provedeni sa voljenom osobom je nešto najljepše i mislim da je svaka situacija sama za sebe lijepo iskustvo. Ja nešto nisam pristalica favorizirati al kada bi morala birati... U vrućim ljetnim mjesecima bez ikakvog povoda odlučio je da me …prikaži još!
  • Default avatar -
    Vucica
    U vezi sam već 3 i pol godine sa najboljim dečkom na svijetu. Od samog početka smo oboje znali da je to to i osjećali se da bi jedno kraj drugog mogli provesti cijelu vječnost. I jednom i drugom je …prikaži još!
  • Default avatar -
    nadicaaa
    Bio je to kad smo ja i moj muž još bili dečko i cura. Naime, ja sam se vraćala kući s posla, a on me čekao doma u našem podstanarskom stanu. Kad sam ušla, već na vratima mi je uzeo …prikaži još!
  • Default avatar -
    spajkulica
    Moje najromantičnije iskustvo desilo se u najgorem razdoblju mog života ,kada mi je umrla majka.Zajedno smo bili samo 3 mjeseca i otišao je na brod 10 dana nakon što sam pokopala majku .Mjesec i pol dana sam bila neutješna ,nisam …prikaži još!
  • Default avatar -
    alisas
    On je otisao na more dok sam ja u Zagrebu sjedila na kauču i jela čokoladice,odlučna spremit se ,te otputovat bilo gdje samo da ne razmišljam o njemu.Kupila sam kartu,no isti taj dan me zvao i rekao kako se sutradan …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.