Komentari 29

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    valencia72
    Bila sam u dugoj vezi kad sam tog ljeta 2007. upoznala čovjeka svog života,na plaži..Raščupane kose od soli i vjetra gledao me kao da sam najljepša žena na svijetu.Bio je neodoljiv,očiju plavljih od mora,neobuzdan,bajker.Navečer smo otišli na kavu,trebala je to …prikaži još!
    VOLIMZIVOT
    Bilo je to jako davno... Sreli smo se proslavi jedne Nove godine. Pogledi su nam zapeli i zaustavili se. Upoznali smo se i priča je krenula.. a onda slučajno ruke su se dotakle i kao da se stvorilo nekakvo električno …prikaži još!
  • Default avatar -
    an112
    Romantika mi je uvjek bila jača strana, uvjek me obori s nogu svaka sitnica i lijepa riječ. Iza sebe nemam godine braka s voljenom osobom niti djecu ali imati ću nadam se jednog dana. Moja ljubav rodila se na prvi …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mirjana9
    Otkrila sam sex u četrdesetoj. Nakon 20 godina braka. Običnog braka: mali čopor djece, veći kredit, uobičajeni problemi. Počeo je dolaziti na moje radno mjesto. Bio je visok, zgodan za pedesetogodišnjaka. Gledao me diskretno mjesecima. Počeli smo piti kavu i …prikaži još!
    Swann
    Prije 6 godina, dok je mog muža (tada dečka) i mene dijelilo malo vise od sto kilometara, iznenadio me jednog predvečerja. Doputovao je u moj grad i izveo me na predivnu romantičnu večeru i šetnju uz rijeku. Bilo je ljeto …prikaži još!
    majagene
    Tog dana mada je bio moj rođendan i rezervirala sam mjesto u restorančiću kraj mora za nas dvoje, nisam znala dali ću vidjeti svog dragog jer je morao završiti neki važan posao. Osjećala sam se tužno i jadno, nisam znala …prikaži još!
    kisica
    Upoznali smo se prije 7 godina, uskoro pa 8. Bila je subota, prijateljica i ja spremne za izlazak odlučile smo nakon pića u kafiću otići u disco. Sa stepenica sam uočila dečka, vidno pijanog, svjetlo smeđe kose i smeđih očiju, …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    Za prvo Valentinovo otkrila sam da imam nekih zdravstvenih problema. I iako sam dobila i cvijeće i poklon od dečka, njegovo prvo "Volim te" u vlaku na putu kući značilo mi je mnogo više. Već smo više od 10 godina …prikaži još!
  • Default avatar -
    talia74
    Prije nepune 9 godine dan počinje uobičajno odlazak na posao vraćanje... Predvečer smo prijateljica i ja otišle na neku prezentaciju i nakon nje popile piće. Račun kad sam došla kući i ovaj dan je gotov. Presvućem se u pidžamu i …prikaži još!
  • Default avatar -
    tina55
    najbolje Valentinovo ikad s tadašnjim dečkom, današnjim mužem: romantična večera u Veneciji :) oduvijek sam željala vidjeti Veneciju pa mi je moja ljubav ispunila tu želju za jedno Valentinovo, bili su to studentski dani i nismo baš imali namjeru posjećivati …prikaži još!
  • Default avatar -
    sasko
    Jedan od najboljih poklona koji sam dobio od cure je kolaž knjiga njenih provokativnih fotografija. Nisam mogao vjerovati da je zamolila prijateljicu da je fotka samo kako bi ja dobio ručno izrađeni poklon. Unutra su se našle i ljubavne poruke …prikaži još!
  • Default avatar -
    Maglenka
    Moje najromantičnije iskustvo se odigralo na ne baš romantičnom mjestu. Bila sam bolesna, u bolnici, a dragi je tek počeo raditi (od jutra do sutra) tako da nije bilo nikakve šanse da se vidimo nekoliko tjedana. Ipak, jednog se dana …prikaži još!
  • Default avatar -
    mr3609730
    priča o našoj vezi započela je pred 4 godine.on je bio znanac iz srednje škole,nekoliko godina kasnije srela sam ga na vjenčanju na kojem smo se pukim slučajem našli zajedno.nabavila sam njegov broj,uspostavila kontakt i tako je sve počelo.studirao je …prikaži još!
    Danaaa
    hmmm...citajuci ove silne komentare sjetila sam se jedne ljetne noci,dosadne i sparne..bas ko i sad sjedila sam sam za laptopom i dopisivala se sa tadasnjim poznanikom ,kasnije deckom, a sad vec evo i muzem...mi djevojke smo malo i lukave pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    bramasole
    Moje najromantičnije iskustvohmmm,teško mi je izdvojiti smao jedno u tih 6 godina provedenih s njim,svaki trenutak bio mi je poseban i sa velikom tugom se sjećam tih divnih dana jer nažalost više ga nema. ali najljepši trenutak mi je bio …prikaži još!
  • Default avatar -
    paza
    Poštovani!O ljubavi je nemoguće suvislo pisati,toliko tekstova i pjesama postoji koji Ju pokušavaju shvatiti,obrazložiti,izračunati,živiti...Udana sam već skoro 7 godina i mogu reći da sam sretna,unatoč uobičajenim trzavicama i pokojom svađom!Ruku na srce,romantika je malo splasnula,ali kad me muž želi iznenaditi …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    Ljubav je začin života,seks je začin veze....
    zvrnda
    Heh, da bili smo tada cura i dečko ( više nismo ) sad smo u sretnom braku i ima tome već dosta godina ;D. Ljetovanj sa društvom dosta nas je bilo i išli smo na Krku, slapovi kod Skradina. Bilo …prikaži još!
    Sanja2011
    Bilo je to prošlo ljeto. Dan iz mojih snova, dan kada sam diplomirala. Ujutro je bio samnom i bodrio me prije obrane diplomskog jer zna da sam ja vrlo veliki „tremaš“ u takvim situacijama. Držao me za ruku i govorio …prikaži još!
    bobica10
    Vecini zena su poznati oni razgovori na kavama s prijateljicama kad sve muskarce trpate u isti kos. Da, i ja sam to radila prije par godina. Često smo se znale žaliti da su svi muškarci isti i da je danas …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.