Komentari 23

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    mirjana15
    Voljela bih savladati kako se iz negative, prebaciti u pozitivu...ne da sam nužno samo negativna, nego imam faze kada je sve besmisleno, taj kod bih rado promjenila u pozitivan obrazac...i radi sebe i ljudi oko mene...iz tih razloga baš mislim …prikaži još!
    BigButt
    Željela bih promijeniti svoj stav prema životu. Preuzeti odgovornost za svoje postupke i ne odgađati teške odluke. Želim prestati bježati od sebe i drugih.
    Angelwithsmile
    Dugi niz godina se bavim yogom i meditacijom. Postigla sam i uspijevam održati svoj tempo života. Pozitivna sam, smirena i sretna. Jako sretna. Cijenim malene stvari i prirodu. Sva bića oko sebe poštujem. Jedino što bi voljela promijeniti je dostići …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.