Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Voljela bih savladati kako se iz negative, prebaciti u pozitivu...ne da sam nužno samo negativna, nego imam faze kada je sve besmisleno, taj kod bih rado promjenila u pozitivan obrazac...i radi sebe i ljudi oko mene...iz tih razloga baš mislim
…prikaži još! da bi mi ova knjiga pomogla, staviti stvari na pravo mjesto..
Željela bih promijeniti svoj stav prema životu.
Preuzeti odgovornost za svoje postupke i ne odgađati teške odluke.
Želim prestati bježati od sebe i drugih.
Dugi niz godina se bavim yogom i meditacijom. Postigla sam i uspijevam održati svoj tempo života. Pozitivna sam, smirena i sretna. Jako sretna. Cijenim malene stvari i prirodu. Sva bića oko sebe poštujem. Jedino što bi voljela promijeniti je dostići
…prikaži još!ći najviši dio duhovne razine ( izuzev transcedentalnog, meditacije, yoge i sl.) tj. cilj mi je da mi materijalno ne igra ulogu u životu. Nemati želju za korištenjem i posjedovanjem istoga.
Dobitnici knjige 'Moć životne energije'!
Komentari 23
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.