Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Smatram da je važno piti smoothie-je jer su oni idealna kombinacija boja, okusa te svih vitamina i minerala, koji energetski osnažuju ljudski organizam i doprinose rastu njegovog fizičkog, mentalnog i duhovnog tijela. Jednostavni su za pripremu a tako moćni. Alisa
…prikaži još!lisa Pokić
alisa.pokic@gmail.com
U moj obitelji smatramo da je važno piti smoothieje jer smo se i sami uvjerili u sve njihove prednosti za zdravlje, energiju, vitalnost, imunitet i zdrav izgled kože. Budući da moji ne vole voće u cjelovitom i narezanom obliku, smiksana
…prikaži još!na verzija je jedino što prolazi s lakoćom i bez svađa. Osim toga u njih ubacimo i povrće i razne žitarice koje malo manje volimo, pa im zakamufliramo okus.
Svi se nakon ovakvog divnog obroka ili međuobroka osjećamo ne samo fizički već i psihički bolje.
Svako jutro smoothie mi treba jer pad imuniteta u proljeće me vreba. Osim što su ukusni za jelo jako su dobri za fit tijelo. S jogurtom, povrćem ili od mlijeka, za energiju nema boljeg lijeka. Sa sezonskim voćem ih najviše
…prikaži još!ajviše volim
ne mogu da im odolim.
Malina, jagoda ili banana
takav smoothie zaista nema mana.
Probala sam ih kombinacija raznih
i uvijek ostavljala čaša praznih.
Smoothie pit ću uvijek
jer za mene oni su lijek!
Jednim zzzzzzzzz mikserom i ukusna hrana u svom prirodnom obliku je spremna nahraniti naše stanice. Sami biramo okuse i kombinacije sastojaka, a mogućnostima nema kraja. Živjeli!
Važno je svakodnevno unositi svježe i zdrave namirnice. Isto tako je činjenica da večina zaposlenih ne stigne konzumirati 5 obroka, od toga 5 voća/povrća. S toga, redovito uzimanje smoothia ili svježe iscjeđenog soka od nekoliko svježih namirnica opskbiti će organizam
…prikaži još! važnim sastojcima (vitamini, minerali, vlakna....). Taj način štedi vrijeme pripreme obroka i konzumiranja istih, i vjerujem da na taj način definitivno unosimo sve što nam je potrebno za zdrav organizam i uspješan dan. Osobno sam pobornik smoothia i svježe cijeđenih sokova, i u tome mi se pridružio 4godišnji sin koji obožava smoothi pripravljen od banane, jabuke, bademogov mlijeka, mrvicu meda i jabuke... :-)
Želiš li biti fit i turbo aktivan čitav dan smučkaj si smoothieje, nema pada imuniteta, nema debljanja i raznoraznih neuspješnih djeta, jednostavno nema razočarenja. A sve je tako fino, jedva čekaš novu ludu kombinaciju koja će ti produžiti život. Doživotna
…prikaži još! garancija na korištenje smoothieja.
Piti smoothieje važno je jer uz to što su izvor esencijalnih vitamina, minerala i ostalih fitonutrijenata, nisko kalorični su, idealni su u svako doba, pogotovo ljeti, te k tome izraz naše kreativnosti i dnevnog raspoloženja. Drugim riječima, s njima nikad
…prikaži još!d ne možeš pogriješiti. Što reći o neiscrpnim mogućnostima kombiniranja okusa, boja i mirisa, samo ću reći da kad "nahranimo" sva svoja osjetila, dotakli smo sama "vrata raja" i spoznali kakvo se bogatstvo krije na našem prelijepom planetu!
Kao da sam znala...danas sam si naručila mikser za smoothie tako da vaša knjiga bi mi super došla! Kažu da ono sta jedemo to i jesmo; smoothie puni su vitamina, prirodni su i treba izdvojit jako malo vremena i dobru
…prikaži još! volju kako bismo se punili energijom koja ce nam trebati tokom cijelog dana, zato hranimo se zdravo i živjet ćemo dugooooo! ;-)
Smoothie je važno piti jer voće i povrće daje više energije nego nešto drugo to je piće iz prirode, uz jogurt i orahe prilično i kreativno! Kad si bez energije, slaba i u tuzi gledaš svijet iz kreveta jedan smoothie
…prikaži još! smoothie od naranče, jabuka i jagoda uz malo oraha i badema i dodir jogurta, ponijet će te iz kreveta, bit ćeš jača, hodat ćeš po pločniku do parka. Jedan smoothie jedan smiley. :-) love vegetarian smoothies!
Dobitnici knjige 'Čaša puna zdravlja'!
Komentari 30
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.