Komentari 30

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    pokalis
    Smatram da je važno piti smoothie-je jer su oni idealna kombinacija boja, okusa te svih vitamina i minerala, koji energetski osnažuju ljudski organizam i doprinose rastu njegovog fizičkog, mentalnog i duhovnog tijela. Jednostavni su za pripremu a tako moćni. Alisa …prikaži još!
    Swann
    U moj obitelji smatramo da je važno piti smoothieje jer smo se i sami uvjerili u sve njihove prednosti za zdravlje, energiju, vitalnost, imunitet i zdrav izgled kože. Budući da moji ne vole voće u cjelovitom i narezanom obliku, smiksana …prikaži još!
  • Default avatar -
    tince
    Svako jutro smoothie mi treba jer pad imuniteta u proljeće me vreba. Osim što su ukusni za jelo jako su dobri za fit tijelo. S jogurtom, povrćem ili od mlijeka, za energiju nema boljeg lijeka. Sa sezonskim voćem ih najviše …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanja50
    najjednostaniji komentar.najviše svi u obitelji volimo sokove iz voća i povrća,a ne da ih režemo.hvala.
  • Default avatar -
    zg80
    Jednim zzzzzzzzz mikserom i ukusna hrana u svom prirodnom obliku je spremna nahraniti naše stanice. Sami biramo okuse i kombinacije sastojaka, a mogućnostima nema kraja. Živjeli!
  • Default avatar -
    Tajchi31
    Važno je svakodnevno unositi svježe i zdrave namirnice. Isto tako je činjenica da večina zaposlenih ne stigne konzumirati 5 obroka, od toga 5 voća/povrća. S toga, redovito uzimanje smoothia ili svježe iscjeđenog soka od nekoliko svježih namirnica opskbiti će organizam …prikaži još!
  • Default avatar -
    trbuh
    Želiš li biti fit i turbo aktivan čitav dan smučkaj si smoothieje, nema pada imuniteta, nema debljanja i raznoraznih neuspješnih djeta, jednostavno nema razočarenja. A sve je tako fino, jedva čekaš novu ludu kombinaciju koja će ti produžiti život. Doživotna …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Piti smoothieje važno je jer uz to što su izvor esencijalnih vitamina, minerala i ostalih fitonutrijenata, nisko kalorični su, idealni su u svako doba, pogotovo ljeti, te k tome izraz naše kreativnosti i dnevnog raspoloženja. Drugim riječima, s njima nikad …prikaži još!
  • Default avatar -
    Alice111
    Kao da sam znala...danas sam si naručila mikser za smoothie tako da vaša knjiga bi mi super došla! Kažu da ono sta jedemo to i jesmo; smoothie puni su vitamina, prirodni su i treba izdvojit jako malo vremena i dobru …prikaži još!
  • Default avatar -
    jasna460
    Smoothie je važno piti jer voće i povrće daje više energije nego nešto drugo to je piće iz prirode, uz jogurt i orahe prilično i kreativno! Kad si bez energije, slaba i u tuzi gledaš svijet iz kreveta jedan smoothie …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.