u sekundi smutiš smutka i odmah si manje smotana, više poletna.
Smoothie je važno
piti jer voće i povrće
daje više energije
nego nešto drugo
to je piće iz prirode,
uz jogurt i orahe prilično i kreativno!
Kad si bez energije, slaba i u tuzi gledaš
svijet iz kreveta
jedan smoothie od naranče, jabuka i jagoda uz malo oraha i badema i dodir jogurta, ponijet će te iz kreveta, bit ćeš jača, hodat ćeš po pločniku do parka. Jedan smoothie jedan smiley. :-) love vegetarian smoothies!
Svako jutro smoothie mi treba
jer pad imuniteta u proljeće me vreba.
Osim što su ukusni za jelo
jako su dobri za fit tijelo.
S jogurtom, povrćem ili od mlijeka,
za energiju nema boljeg lijeka.
Sa sezonskim voćem ih najviše volim
ne mogu da im odolim.
Malina, jagoda ili banana
takav smoothie zaista nema mana.
Probala sam ih kombinacija raznih
i uvijek ostavljala čaša praznih.
Smoothie pit ću uvijek
jer za mene oni su lijek!
U moj obitelji smatramo da je važno piti smoothieje jer smo se i sami uvjerili u sve njihove prednosti za zdravlje, energiju, vitalnost, imunitet i zdrav izgled kože.
Budući da moji ne vole voće u cjelovitom i narezanom obliku, smiksana verzija je jedino što prolazi s lakoćom i bez svađa. Osim toga u njih ubacimo i povrće i razne žitarice koje malo manje volimo, pa im zakamufliramo okus.
Svi se nakon ovakvog divnog obroka ili međuobroka osjećamo ne samo fizički već i psihički bolje.
najjednostaniji komentar.najviše svi u obitelji volimo sokove iz voća i povrća,a ne da ih režemo.hvala.
Želiš li biti fit i turbo aktivan čitav dan smučkaj si smoothieje, nema pada imuniteta, nema debljanja i raznoraznih neuspješnih djeta, jednostavno nema razočarenja. A sve je tako fino, jedva čekaš novu ludu kombinaciju koja će ti produžiti život. Doživotna garancija na korištenje smoothieja.
Važno je piti smoothieje kako bih redovno išli kod Karla, a izbjegli odlazak doktoru :)
Jednostavni za pripremu, ukusni, puni vitamina i minerala, idealni za svako doba dana. Iznimno su hranjivi, daju energiju, praktičan su, brz i cjelovit obrok.
Smoothie i voće se vole,
pa onda grlo i glava ne bole.
reži,guli,kreni miksat
samo nemoj da voće i povrće moraju kiksat!!
Prije nekih mjesec dana kupila sam blender i počela miksati prvo različito voće (naranče, limune, kivi, jabuke, banane), a onda sam počela dodavati i povrće (ciklu, salatu, brokulu, kelj) i bila sam iznenađena da miks voća i sirovog povrća nije bio uopće loš nego vrlo ugodnog okusa. I ne samo to, nego kad jedan dan ne bi napravila nikakav miks tijelo je baš tražilo nešto zeleno i miksano, tako da sada nema dana bez nečeg miksanog i zelenog. Tijelo zna što mu treba i to traži, a vraća sa puno više energije za sve. Zanimljivo je dan završiti, a tijelo ima još energije i zdravo je :) Stoga, molim još jednu čašu zelenog miksanog voća i povrća :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji