Osvoji knjigu 'Čaša puna zdravlja'!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    aidaba
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

u sekundi smutiš smutka i odmah si manje smotana, više poletna.

• Default avatar -
    jasna460

Smoothie je važno
    piti jer voće i povrće
    daje više energije
    nego nešto drugo
    to je piće iz prirode,
    uz jogurt i orahe prilično i kreativno!
    Kad si bez energije, slaba i u tuzi gledaš
    svijet iz kreveta
    jedan smoothie od naranče, jabuka i jagoda uz malo oraha i badema i dodir jogurta, ponijet će te iz kreveta, bit ćeš jača, hodat ćeš po pločniku do parka. Jedan smoothie jedan smiley. :-) love vegetarian smoothies!

• Default avatar -
    tince

Svako jutro smoothie mi treba
    jer pad imuniteta u proljeće me vreba.
    Osim što su ukusni za jelo
    jako su dobri za fit tijelo.
    S jogurtom, povrćem ili od mlijeka,
    za energiju nema boljeg lijeka.
    Sa sezonskim voćem ih najviše volim
    ne mogu da im odolim.
    Malina, jagoda ili banana
    takav smoothie zaista nema mana.
    Probala sam ih kombinacija raznih
    i uvijek ostavljala čaša praznih.
    Smoothie pit ću uvijek
    jer za mene oni su lijek!

Swann

U moj obitelji smatramo da je važno piti smoothieje jer smo se i sami uvjerili u sve njihove prednosti za zdravlje, energiju, vitalnost, imunitet i zdrav izgled kože.
    Budući da moji ne vole voće u cjelovitom i narezanom obliku, smiksana verzija je jedino što prolazi s lakoćom i bez svađa. Osim toga u njih ubacimo i povrće i razne žitarice koje malo manje volimo, pa im zakamufliramo okus.
    Svi se nakon ovakvog divnog obroka ili međuobroka osjećamo ne samo fizički već i psihički bolje.

• Default avatar -
    sanja50

najjednostaniji komentar.najviše svi u obitelji volimo sokove iz voća i povrća,a ne da ih režemo.hvala.

• Default avatar -
    trbuh

Želiš li biti fit i turbo aktivan čitav dan smučkaj si smoothieje, nema pada imuniteta, nema debljanja i raznoraznih neuspješnih djeta, jednostavno nema razočarenja. A sve je tako fino, jedva čekaš novu ludu kombinaciju koja će ti produžiti život. Doživotna garancija na korištenje smoothieja.

• Default avatar -
    apucoos

Važno je piti smoothieje kako bih redovno išli kod Karla, a izbjegli odlazak doktoru :)

YellenaBM

Jednostavni za pripremu, ukusni, puni vitamina i minerala, idealni za svako doba dana. Iznimno su hranjivi, daju energiju, praktičan su, brz i cjelovit obrok.

• Default avatar -
    majaleo

Smoothie i voće se vole,
    pa onda grlo i glava ne bole.
    reži,guli,kreni miksat
    samo nemoj da voće i povrće moraju kiksat!!

• Default avatar -
    Emina10

Prije nekih mjesec dana kupila sam blender i počela miksati prvo različito voće (naranče, limune, kivi, jabuke, banane), a onda sam počela dodavati i povrće (ciklu, salatu, brokulu, kelj) i bila sam iznenađena da miks voća i sirovog povrća nije bio uopće loš nego vrlo ugodnog okusa. I ne samo to, nego kad jedan dan ne bi napravila nikakav miks tijelo je baš tražilo nešto zeleno i miksano, tako da sada nema dana bez nečeg miksanog i zelenog. Tijelo zna što mu treba i to traži, a vraća sa puno više energije za sve. Zanimljivo je dan završiti, a tijelo ima još energije i zdravo je :) Stoga, molim još jednu čašu zelenog miksanog voća i povrća :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani