Komentari 30

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    majaleo
    Smoothie i voće se vole, pa onda grlo i glava ne bole. reži,guli,kreni miksat samo nemoj da voće i povrće moraju kiksat!!
  • Default avatar -
    Emina10
    Prije nekih mjesec dana kupila sam blender i počela miksati prvo različito voće (naranče, limune, kivi, jabuke, banane), a onda sam počela dodavati i povrće (ciklu, salatu, brokulu, kelj) i bila sam iznenađena da miks voća i sirovog povrća nije …prikaži još!
    YellenaBM
    Jednostavni za pripremu, ukusni, puni vitamina i minerala, idealni za svako doba dana. Iznimno su hranjivi, daju energiju, praktičan su, brz i cjelovit obrok.
  • Default avatar -
    petrita
    Smoothije je važno piti jer u to je čaša puna vitaminina koji trebaju našem organizmu za rast i razvoj. a uz to su i fini :)
  • Default avatar -
    damac
    Iskreno, ne znam zašto je važno piti smoothieje, ali voljna sam probati, pa Vam povratno reći zašto. Znam da je sirova i tekuća hrana zdrava, ali neda mi se skupljati recepte po inetrnetu i onda "kemijati" kako ih piti. Ovako …prikaži još!
  • Default avatar -
    Monikak
    Mislim da su najzdraviji smoothiji od zelenog lisnatog povrća,teško da samo tak pojedemo sirovi kelj,blitvu...a ovako ako pomješamo sa kivijem ,jabukom ,bananom ,stavimo žlicu meda,malo đumbira ...mislim da izravno dobivamo sve vitamine a nismo se "silili jesti nešto što nam …prikaži još!
  • Default avatar -
    slatkabrineta
    Svako od nas ima cilj da provede svoj dan što bolje i pokušava ostvariti svoje ciljeve. Moj cilj je da ujutro za doručak popijem smoothie. Jer održi me skoro cijeli dan na nogama jer ujutro sam popila zapravo čašu punu …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Jer su prirodni, jer su fini i nadasve hranjivi. A okusi se lagano prilagođavaju vlastitim željama. Kod pravljenja smoothija ne postoji nemoguće.. Osobno ih obožavam, i uvijek kad sam u mogućnosti dan započinjem jednim smoothijem - najčešće je to kombinacija …prikaži još!
  • Default avatar -
    LucijaLuci98
    Piti smoothieje je važno jer jednim miksom unosimo mnoštvo minerala,vitamina s tim da možemo birati samo vrstu,bezbroj je izbora.
  • Default avatar -
    apucoos
    Važno je piti smoothieje kako bih redovno išli kod Karla, a izbjegli odlazak doktoru :)
  • Default avatar -
    sbotica
    Mislim da je to najbolja kombinacija vitamina i minerala te dovoljna dnevna doza, a puno jednostavniji način unosa pri čemu se ne treba mučiti s grickanjem, žvakanjem....
  • Default avatar -
    Ermossisima
    Volim smoothije i smatram ih jako zdravima jer sadrže punu koncentraciju vitamina, minerala i ostalih blagodati iz omiljenog mi voća i povrća. Daju mi energiju, a usput čine čitav moj organizam zdravijim. Ne škodi ni činjenica da su odlični i …prikaži još!
  • Default avatar -
    aidaba
    u sekundi smutiš smutka i odmah si manje smotana, više poletna.
  • Default avatar -
    Dread25
    Ja volim piti smootieje. I to zato što baš ne volim jesti voće pa mi je draže usitnjeno unijeti vitamine. Uz to, sa smoothijima je moguće eksperimentirati i igrati se okusima, a kada jedemo voće to nije baš moguće.
  • Default avatar -
    Manja72
    Zašto piti? Jer oni daju KREATIVNU kombinaciju vitamina i minerala, neophodnih za zdravlje. Pritom ne treba osjećati "grižnu savjesti" jer oni su zdravlje, a ne "grijeh".
  • Default avatar -
    mirjana15
    zato što je to čaša puna zdravlja iz sviježih namirnica koje odaberemo najbolje sezonski i u svakom slučaju najbolje iz eko uzgoja...uz tu čašu bez dvojbe možemo nazdraviti a da budemo sigurni da je NA ZDRAVLJE!
  • Default avatar -
    marina289
    Svaka cast sokovima koje nalazimo u ducanima i na kojima pise sto posto voce, bez konzervansa, bez dodanih secera, ali smoothije koje slozim kod kuce neusporedivi su s bilo kojim kupljenim napitkom. Tocno znam sto sam stavila unutra i znam …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ljubs
    Potrebna ti je energija odmah ujutro, a nemaš kave kod kuće ili ju jednostavno ne voliš? Ne stigneš ujutro vježbati jer se žuriš na posao? Nemaš dovoljno novca za proteinski shake koji bi ti dao energije? Ni ne treba ništa …prikaži još!
    nensi26
    Važno je jer daje vitalnost i energiju. Nije kuhano, znači svježe je pa se vitamini ne gube sa termićkom obradom. Moja mala obitelj to zna i od najmanjeg člana vrtićke dobi. Zato se trudim biti kreativna i pripremati sokove za …prikaži još!
  • Default avatar -
    nescho
    Zato što su zdravi, ukusni, osvježavajući i hranjivi :) Super je to što sami utječemo na okus, teksturu i kalorijsku vrijednost na način da mijenjamo sastojke (voće, povrće, žitarice, orašati plodovi, mlijeko, voda, jogurt, razni biljni napitci...) a broj kombinacija …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.