Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Uistinu se nadam da će paketiće dobiti netko kome zaista treba. Ja imam alergiju na pšenicu,uz to još i na mnoge druge proizvode,tako da sam ovo odigrala naravno radi sebe. Pozdrav svima :)
mislim da bi mi, osobe s glutenskom enteropatijom trebale imat prednost u ovoj nagradnoj igri, budući da ostalima ovi proizvodi stvarno ništa ne znače...a nama bi puno značilo...
Dragi svi, newsletter je poslan jučer u popodnevnim satima i do sada su ga već svi koji su prijavljeni na newsletter trebali dobiti. Ukoliko netko nije, nek se javi na info@zdravakrava.hr. Točan odgovor na nagradno pitanje, zajedno sa svojim podacima,
…prikaži još!ima, pošalji odgovorom/repy-em na mail koji ste dobili!
Što se tiče dobitnika, nažalost ne možemo znati tko od sudionika pati od celijakije, ali nadamo se da će igru igrati oni kojima to zaista i treba.
Bilo bi super ovo osvojiti, da iznenadim mamu, stvarno bi joj dobro došlo ovo. Tek prije manje od godinu dana je saznala da ima celijakiju, bila je u jako lošem stanju, godinama je išla kod raznih doktora, govorili su joj
…prikaži još!oj kako je to samo psiha i druge gluposti.
Žalosno je kako se samo jedan doktor zainteresirao za njeno stanje i poslao ju na prave pretrage da bi na kraju ustanovili da je riječ o celijakiji. Kako nije na vrijeme otkriveno, javila se i netolerancija na laktozu i orašaste plodove.
Sve u svemu, morala je drastično promijeniti prehranu, iako treba proći još bar godinu i pol do potpunog oporavka osjeća se i izgleda puno bolje već sada.
Ovakav način prehrane je dosta ograničen, a neću ni komentirat koliko je skupo, zbog toga se nadam da će ovu igru igrati oni kojima je to uistinu potrebno!
Sretno svima! :)
Bilo bi super ovo osvojiti, da iznenadim mamu, stvarno bi joj dobro došlo ovo. Tek prije manje od godinu dana je saznala da ima celijakiju, bila je u jako lošem stanju, godinama je išla kod raznih doktora, govorili su joj
…prikaži još!oj kako je to samo psiha i druge gluposti.
Žalosno je kako se samo jedan doktor zainteresirao za njeno stanje i poslao ju na prave pretrage da bi na kraju ustanovili da je riječ o celijakiji. Kako nije na vrijeme otkriveno, javila se i netolerancija na laktozu i orašaste plodove.
Sve u svemu, morala je drastično promijeniti prehranu, iako treba proći još bar godinu i pol do potpunog oporavka osjeća se i izgleda puno bolje već sada.
Ovakav način prehrane je dosta ograničen, a neću ni komentirat koliko je skupo, zbog toga se nadam da će ovu igru igrati oni kojima je to uistinu potrebno!
Sretno svima! :)
Voljela bih osvojiti ovaj paket ne radi sebe nego radi svoga mladog bratića denisa kojeg svi u obitelji obožavamo. Denis se rodio sa leucinozom rijetkom bolesti od koje boluje samo par ljudi na svijetu. Denisov enzim za razgradnju bjelančevina radi
…prikaži još! samo 5%,tako da je od rođenja na posebnoj prehrani.
Znam da bi ovo njega jako obradovalo..Denisu je sada 18 godina,,
Iako sam putem e-maila dobila nagradno pitanje, na njega neću ni odgovoriti. Radije prepuštam onima kojima zaista trebaju i koji boluju od celijakije. Iskreno se nadam da će nagrade dobiti oni kojima je to najpotrebnije, a da ne kažem koliko
…prikaži još! je bezglutenska prehrana i skupa. Sretno!
Moj dečko pati od celijakije, je da sam kasno vidjela mail ali se nadam da ce mi se posreciti, i da s tim mogu usreciti njega.. jer ipak koliko znam ti proizvodi nisu bas jeftini...:/
S obzirom da je bezglutenska hrana jako skupa ovi će Scharovi proizvodi jako dobro doći celijakičarima a bilo bi super i češće govoriti o toj temi i iskustvima u životu sa celijakijom.
Drago mi je da je i ova tema došla na red...i slažem se da bi nagradu trebali dobiti oni kojima je to stvarno potrebno. Moja sestrična ima celijakiju od rođenja, i ja sam ovu igru odigrala radi nje. Svi znate
…prikaži još! da je ta hrana ne samo skupa, već da se za svaki proizvod mora čitati deklaracija...a mi iz malih gradova baš i nismo te sreće da imamo trgovine gdje nam je specijalna hrana u ovakvim slučajevima dostupna. Voljela bih kada bih ju mogla iznenaditi, al pošto je to slučajni odabir...sretno mi bilo! I sretno svima koji su igrali, jer vjerujem da ako nisu igrali za sebe, igrali su za neku osobu koju jako vole-baš kao i ja! :)
Celijakija - bolest kameleonskog lica
Komentari 15
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.