Komentari 1

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Dudu
    Treba naglasiti da svi orašadti plodovi,mahunarke i žitarice su puni antinutrijenata.Antinutrijenti inhibiraju apsorpciju nutrijenata(minerala,vitamina,enzima) i kradu energiju.Zato se orašasti plodovi moraju fermentirati u slanoj sredini 24 sata,zatim osušiti na papiru i dehidrirati na 50 stupnjeva u pećnici ili u dehidratoru,sve …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.