Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Poštovani, ja bih željela taj prekrasan odmor pokloniti svojoj majci, koja je po treći put postala baka. Zašto, zato sto nam svaki dan nesebično pomaže u podizanju svojih troje unuka. Svaki dan čuva jednog od njih , i pored svog
…prikaži još!og posla vodi svoje unuke u školu ili u Vrtic, na trening ili u park. I navečer zaspe umorna.
Stvarno joj je potreban taj odmor i kraljevski tretman, jer ako ga je netko stvarno doživio je ona sa svojih 8 godina staza kao baka i 30 kao najbolja majka.
Poštovani, Recite vi nama, zašto moja prijateljica i ja ne bi dobile spa vikend na Lošinju. Imamo 60 godina i bavimo se sa sportom, ja trčim a prijateljica skija,a obje idemo i na nordijsko hodanje.Spa bi nam bio točka na
…prikaži još!a na i, a vremena imamo jer smo u penziji.
Kad nekog pogodi surova dijagnoza teškog srčanog oboljenja i neizbježna invazivna operacija ,te dugotrajan oporavak,a onda odmah po povratku na posao otkaz i zavod za zapošljavanje šta bi moglo bolje koristiti od jednog spa vikenda sa prijateljicom .Odmor za dušu
…prikaži još! i tijelo,da se ponovno osijetim živom,da se malo razmazim,zaboravim na stvarnost u kojoj živimo,stvarnost prepunu bolesti,bolnice,burze,neodgovorenih oglasa za posao.A prijateljica,kako e ona uklapa u vikend,pa zna se da ona sve razumije i prije neg kažem,ona je tu da podijeli samnom probleme pa zašto ja nebi s njom podijelila užitak.Da utonemo u ljepote Lošinja,prepustimo se talasetoerapiji,masaži,da se maknemo od stresa i taj vikend napunimo baterije i pune pozitive bacimo se ukoštac sa problemima.Eto,to bi za nas bilo svijetlo na kraju tunela,dokaz da se događaju i dobre stvari, da ima nade.
Poštovani, ja bih željela taj prekrasan odmor pokloniti svojoj majci, koja je po treći put postala baka. Zašto, zato sto nam svaki dan nesebično pomaže u podizanju svojih troje unuka. Svaki dan čuva jednog od njih , i pored svog
…prikaži još!og posla vodi svoje unuke u školu ili u Vrtic, na trening ili u park. I navečer zaspe umorna.
Stvarno joj je potreban taj odmor i kraljevski tretman, jer ako ga je netko stvarno doživio je ona sa svojih 8 godina staza kao baka i 30 kao najbolja majka.
Moja mama kaže da joj je još jedina želja otići nekako do MALOG LOŠINJA gdje je provela predivnu mladost tj. svake godine je ljetovala tamo s frendicama. S kime god prica uvijek to spomene. Jaaako joj to želim osvojiti. Vec
…prikaži još! godinama planira kako da ona i kolegica opet odu tamo. Ovo bi bilo ideeealno iznenađenje. AAAAAAAAAAAAAA nadam se, nadam :)
Prvi posjet Lošinju bio je s prijateljicom Marinom. Očarao me svojom ljepotom, mirisom bora i prekrasnim tirkiznim morem. Izleti s brodovima i posjet Dupinima. Ako su oni, dupini, nasli tamo razlog zivljenja, onda to i nije mala stvar. Bili smo
…prikaži još! i na plazi Cikat, odmah blizu hotela Bellevue. Cijeli dan smo se kupali na toj pjescanoj plazi.
Inace, obje volimo zdrav zivot kao protusila stresnom zivotu. Radimo iznimno zahtejav i tezak posao, gdje se nemalo puta dogodi d+burn-out. Stoga, energiju podizemo u wellness uslugama, zdravoj hrani i sportskim aktivnostima. Mi smo dvije prijateljice, normalne zenske osobe, medicinske sestre.
Poštovani, ovo je 100 pokušaj da u Vašoj nagradnoj igri sudjelujem i da nešto osvojim. Voljela bih osvojiti odmor na Lošinju jer ove godine nigdje neću moći otići na more. Momak mi je vatrogasac i na more može samo na
…prikaži još!a kratki vikend. Unaprijed se zahvaljujem.
Dobitnica spa vikenda na Lošinju!
Komentari 47
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.