Komentari 47

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dijana986
    Poštovani, ja bih željela taj prekrasan odmor pokloniti svojoj majci, koja je po treći put postala baka. Zašto, zato sto nam svaki dan nesebično pomaže u podizanju svojih troje unuka. Svaki dan čuva jednog od njih , i pored svog …prikaži još!
  • Default avatar -
    Grda
    Poštovani, Recite vi nama, zašto moja prijateljica i ja ne bi dobile spa vikend na Lošinju. Imamo 60 godina i bavimo se sa sportom, ja trčim a prijateljica skija,a obje idemo i na nordijsko hodanje.Spa bi nam bio točka na …prikaži još!
  • Default avatar -
    visnjica1
    Kad nekog pogodi surova dijagnoza teškog srčanog oboljenja i neizbježna invazivna operacija ,te dugotrajan oporavak,a onda odmah po povratku na posao otkaz i zavod za zapošljavanje šta bi moglo bolje koristiti od jednog spa vikenda sa prijateljicom .Odmor za dušu …prikaži još!
  • Default avatar -
    dijana986
    Poštovani, ja bih željela taj prekrasan odmor pokloniti svojoj majci, koja je po treći put postala baka. Zašto, zato sto nam svaki dan nesebično pomaže u podizanju svojih troje unuka. Svaki dan čuva jednog od njih , i pored svog …prikaži još!
  • Default avatar -
    Individualka
    Moja mama kaže da joj je još jedina želja otići nekako do MALOG LOŠINJA gdje je provela predivnu mladost tj. svake godine je ljetovala tamo s frendicama. S kime god prica uvijek to spomene. Jaaako joj to želim osvojiti. Vec …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mandaida
    Prvi posjet Lošinju bio je s prijateljicom Marinom. Očarao me svojom ljepotom, mirisom bora i prekrasnim tirkiznim morem. Izleti s brodovima i posjet Dupinima. Ako su oni, dupini, nasli tamo razlog zivljenja, onda to i nije mala stvar. Bili smo …prikaži još!
  • Default avatar -
    kjuuu
    Poštovani, ovo je 100 pokušaj da u Vašoj nagradnoj igri sudjelujem i da nešto osvojim. Voljela bih osvojiti odmor na Lošinju jer ove godine nigdje neću moći otići na more. Momak mi je vatrogasac i na more može samo na …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.