Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moja mama je moja najbolja prijateljica. Rekla sam joj za ovaj natječaj. Bila je oduševljena: „Kad bismo baš mi osvojile taj SPA vikend, bilo bi to genijalno: SPAsile bismo se od stresa na tri dana i otišle SPAšavati narušenu ravnotežu
…prikaži još! u organizmu! Možda bismo tamo uspjele SPAliti koju suvišnu kalorijicu, iako se nadam da tretmani nisu odviše SPArtanski! A ako i budu, možemo u tom mirnom ozračju SPAvati koliko nas volja. Nadam se da ćemo baš nas dvije uskoro SPAkirati kovčege, pa odlepršati na taj SPAsonosni vikend!!!
O kako bi ovo bilo dobro osvojiti, otići na vikend, zaboraviti na sve probleme i odmoriti dušu i tijelo, pa u nove pobjede. Pa onda okrenimo kolo sreće!!!!!
Poštovani,
voljela bih osvojiti ovaj spa vikend da povedem meni dragu osobu koja je upravo izgubila kucu u slavoniji zbog poplava, stoga vas lijepo molim da ja budem sretna dobitnica :)
Poštovani, ja bih željela taj prekrasan odmor pokloniti svojoj majci, koja je po treći put postala baka. Zašto, zato sto nam svaki dan nesebično pomaže u podizanju svojih troje unuka. Svaki dan čuva jednog od njih , i pored svog
…prikaži još!og posla vodi svoje unuke u školu ili u Vrtic, na trening ili u park. I navečer zaspe umorna.
Stvarno joj je potreban taj odmor i kraljevski tretman, jer ako ga je netko stvarno doživio je ona sa svojih 8 godina staza kao baka i 30 kao najbolja majka.
Poštovani, ja bih željela taj prekrasan odmor pokloniti svojoj majci, koja je po treći put postala baka. Zašto, zato sto nam svaki dan nesebično pomaže u podizanju svojih troje unuka. Svaki dan čuva jednog od njih , i pored svog
…prikaži još!og posla vodi svoje unuke u školu ili u Vrtic, na trening ili u park. I navečer zaspe umorna.
Stvarno joj je potreban taj odmor i kraljevski tretman, jer ako ga je netko stvarno doživio je ona sa svojih 8 godina staza kao baka i 30 kao najbolja majka.
Obožavam Mali Lošinj, tamo sam provela svoje djetinjstvo, uživala u najljepšim plažama...
Sa sobom bih povela mamu, moju najbolju prijeteljicu jer ona to definitivno zaslužuje, a i bio bi to lijep poklon za rođendan koji slavi 17.06.
Dragi svi, u obzir ćemo uzeti samo odgovore poslane odgovorom na newsletter. Provjerite svoje e-mail sandučiće i pošaljite odgovore. Pozdrav od Zdrave Krave
Poštovani, nakon 8 godina medicinski potpomognute oplodnje, postala sam najsretnije majka blizanaca, koji sad imaju 4 godine. Veliko su veselje ali i obaveza, svakodnevni rad i nadasve aktivnost. Odmor s njima je aktivan od 0-24.... Pa, bismo moja prijateljicam koja
…prikaži još! je uvijek tu za mene, na Lošinj. Pozdrav :-)
Poštovani, Recite vi nama, zašto moja prijateljica i ja ne bi dobile spa vikend na Lošinju. Imamo 60 godina i bavimo se sa sportom, ja trčim a prijateljica skija,a obje idemo i na nordijsko hodanje.Spa bi nam bio točka na
…prikaži još!a na i, a vremena imamo jer smo u penziji.
Nisam nikad bila na Lošinju a odavno si priželjkujem, nisam si do sad stigla priuštiti SPA sat a o vikendu da ne govorim i kad vidim ovu fotografiju sa ležaljkama ispod borova mislim da bih mogla zaspati točno tu bez
…prikaži još! korišenja sobe, doručka i svega ostalog. Svi imamo nekih problema i ovakav vikend ne bi donio čudotvorno ozdravljenje ali bi sigurno napunio baterije. Ne natječem se jer mi je putovanje trenutno izniman luksuz nego samo maštam i gledam slike pa odlutam na par minuta kad već ne mogu drugačije. Uživajte. Pozdrav.
Ja bih strašno željela osvojiti nagradu i na tren se maknuti od svega.Mislim da nagradu zaslužujem a vidjeti ćemo tko je sretniji pa će uživati. SVAKAKO NEŠTO PREDIVNO!
Sta reći više nego preksan hotel i pogled za maštanje ;))...Ja kada bih dobila a nadam se da budem išla bih s pijateljicom da se malo odmorimo od svega..dva dana za sebe to je danas veliki luxus...Prijateljicu sam upoznala u
…prikaži još! rađaoni čista slučajno..odmah je bio klik..;)) tako da nadam se odmoru s njom..u ovom presnom hotelu..i da me zdrava krava..nagradi ;)) muuuuuu ;))
Moja mama kaže da joj je još jedina želja otići nekako do MALOG LOŠINJA gdje je provela predivnu mladost tj. svake godine je ljetovala tamo s frendicama. S kime god prica uvijek to spomene. Jaaako joj to želim osvojiti. Vec
…prikaži još! godinama planira kako da ona i kolegica opet odu tamo. Ovo bi bilo ideeealno iznenađenje. AAAAAAAAAAAAAA nadam se, nadam :)
Dobitnica spa vikenda na Lošinju!
Komentari 47
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.