Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Slazem se... Kavu bez secera pijem vec 3 godine. kada je ujutro popijem, nisam gladna do 14 h, nakon toga rucam,i prije 8 pokusam jesti salate voce, jogurte i sl... u mjesec dana skinula sam 3 kile, sa time da
…prikaži još! sam tu i tamo napravila prekrsaj :)
Ima nešto u tome, sama sam isprobala neke trikove i mogu reći da su pomogli, i kile nisam vratila. Bez doručka sam odlazila u teretanu i vježala, nakon teretane sam uzela samo jedan običan jugurt i prvi obrok u danu
…prikaži još! mi je bio ručak, u skladu s nekim drugim niskokaloričnim dijetama. Uvijek sam čitala da je doručak najvažniji obrok dana, ali ja kad se ujutro najedem mogu jesti i samo jesti cijeli dan, ali naravno to je individualna stvar. A drugi dio dijete, tipa nejedenja voća i povrća mi se čini malo besmislen.
jooooj jooooj TRENING NA PRAZAN ŽELUDAC?????KAVA NA PRAZAN ŽELUDAC????neznam ko je pisao ovo ali bolje da to makne i da ne širi neznanje i NEZDRAVLJE!!!! kao prvo, djete su najgori mogući način skidanja kilograma. zašto??? zato jer ste do sada
…prikaži još!da jeli određenu količinu hrane svaki dan i vaš organizam se je na to prilagodio. kada ste krenuli na djetu, počeli ste unostiti 2 do 3 puta manje hrane nego prije. ŠTO TO ZNAČI??? to znači da će vaš organizam reagirati na način da sve što unesete sprema, zato jer će on to stanje prepoznati kao negativno, odnosno mislit će da "čovjek nemože naći hranu u prirodi", pa će stvarat zalihe. kada ste na dijeti mjesec dana vaš organizam će sprameti masti, a "pojest" će vaše mišiće, odnosno doći će do gubitka aktivne mišićne mase. Kada će te prestat sa dijetom, nakon mjesec dana, i povećat unos kalorija, vaš organizam će i dalje spremat hranu jer ste ga vi na to priviknuli, ali što je najgore, dat će te mu više hrane a on će i više spremati. Što se tiće doručka, nemora se reći da je najvažniji obrok, ali zasigurno će nam jedan zdrav doručak (šejk od naranče, banane, malo mlijeka, meda i oraha) pomoći da "probudimo" organizam. to što ne jedete ujutro pa trenirate, ne znači da gubite potkožno masno tkivo, jer se mast gubi nakon 30-40 minuta kontinuiranog rada srednjeg intenziteta (140-150 otkucaja u min). PREPORUKA - pokušajte jesti što zdraviju hranu, u malim obrocima više puta na dan (to ste već čuli), tako će te ubrzati vaš metabolizam, i naravno što je navažnije...trenirajte svakodnevno od 30 do 45 min, mislim da svatko može toliko dnevno odvojit samo za sebe...hvala
OMG dijeta
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.