Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svako jutro popijem toplu vodu sa limunom,đumbirom i sirupom od šipka.Koristim spirulinu,macu,moringu,ječmenu travu,chlorellu,psyllium,kurkumu,kakao i druge supernamirnice koje čudotvorno djeluju na organizam.Obožavam ulje od kima jer je odlično za imunitet,te pijem dosta zelenog čaja i vode dnevno kako bih dodatno isčistila
…prikaži još! organizam od toksina.Svaki trenutak provodim sa svojim macama i psima koji me pune energijom i odlobađaju stresa, a to je najbolji recept za ostati zdrav duhom i tijelom.
Zahvalnost na početku dana ... punooo zabave i smjeha... . dodate 2-3 voća...povrća i punooooo vode..uz to uživajte u ljepoti i blagodatima prirode i zdrav imunitet je tu !
Za imunitet čini sve što mogu između ostalog vježanje, vodu u nenormalnim količinama, voće jesti u svakoj prilici, popiti čaj s limunom i druženje s prijateljima koji mi napune energiju i nema toga što mi može to zamjeniti. :)
Mislim da čovjek kada nema briga oko zdravlja često ne misli o organizmu i ne čini za njega baš ništa sve dok ga ne pritisne. Osobno imam velike probleme sa psorijazom koja zaista izludi čovijeka, pa sam silom prilika počela
…prikaži još! raditi i na organizmu i to na način da sam izbacila sve loše iz prehrane, pijem puno zelenog čaja, jedem med i đumbir, pijem jako puno vode, i puno domaće hrane na mom je jelovniku :)
Mislim pozitivno !!!!Ne guglam bolest nego zdravlje.Naime ,oboljevsi od autoimune bolesti shvatila sam na bolniji način da sam imunitet i zdravlje uništila teškim mislima,strahom i brigama.Put ka ozdravljenju krenuo mi je promjenom misli,meditacijom,trčanjem u prirodi,fokusom na govor tijela i uzimanjem
…prikaži još! prirodnih lijekova poput ulja crnog kima,đumbira i kurkume.Prestala sam misliti o bolesti i krenula vizualizirati sebe zdravu.Nije bilo lako pomaknuti tijelo u bolovima ali sad znam da je to put.
Moj jutarnji ritual je zeleni čaj s limunom, medom i Citrofitom. Zatim propolis sa pola žličice meda. Betaglukan i Spirulina moji su saveznici tijekom cijele zime. Za detoksikaciju pijem čaj od breze koji kombiniram s prahom neema. Pijem cca 2l
…prikaži još!l vode dnevno, a vitamine i minerale dobivam iz svježeg voća i povrća. Spavam dnevno cca 6 sati (malo, znam). Izbjegavam alkohol, junk food, ali ne i tamnu čokoladu. Vrlo važno je kretanje, druženje sa prijateljima, članovima obitelji.
Sokic od svjeze naribanog dzumbira i pola limuna svako jutro, super za imunitet a i za liniju! Naravno treba pazit i na prehranu u zimskim danima, puno voca i povrca :)🍏🍋🍅🍯
Uzimam kurkumu s crnim biberom i uz pekmez cimet i aroniju u prahu....med bagrema.... umor,pospanpst,mučnina su sastavni dio mojeg,bolovi u zglobovima pogotovo koljenima vele da su posljedica stresa i da mi imunitet slabi...vjerujem da bi ovaj paket možda napravio puno....no tko zna...
Crni kim, amla, citrofit, limun s mlačnom vodom.. puno voća i povrća.. eto tako djeca i ja preživljavamo. A ja bih htjela probati i ulje divljeg lana pa evo možda sad dobijem priliku 🙂
Osvoji imuno paket “Matičnjakov doktor u kući"!
Komentari 31
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.