Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Crni kim, amla, citrofit, limun s mlačnom vodom.. puno voća i povrća.. eto tako djeca i ja preživljavamo. A ja bih htjela probati i ulje divljeg lana pa evo možda sad dobijem priliku 🙂
Sokic od svjeze naribanog dzumbira i pola limuna svako jutro, super za imunitet a i za liniju! Naravno treba pazit i na prehranu u zimskim danima, puno voca i povrca :)🍏🍋🍅🍯
Upijanje sunca kad god je moguce,priroda,tjelovježba,opušten stav,biljna prehrana,od pica samo voda i dikod caj,ne piti tablete...i glazba i ples bilo kad bilo gdje :)
Premda sam svjesna da moje ponašanje nije ni pametno, ni pohvalno - svom imunitetu nisam baš dobar saveznik (uglavnom s opravdanjem da nemam vremena). Ali imunitetu svojih curica poklanjam svu moguću pažnju. Tako su u upotrebi propolis, grape kapi, mljevene
…prikaži još! sjemenke lana, svježi limuni, naranče, narančini, kao i cijeđeni voćni sokovi ... Ponekad im ove Pomoćnike uspijem dati direktno, ali ipak puno češće oni bivaju zakamuflirani u nekim njima omiljenim slatkim okusima :)
Za imunitet koristim samo med i limun. I volim mješavine meda s propolisom. Kod jakih grlobolja pijem maslinovo ulje, med i limun. To mi super pomogne. Jako volim prirodno liječenje! Cijenim ulje crnog kima. Pijem ga u proljeće za ublažavanje
…prikaži još! alergija na pelud. Odlično pomaže!
Crni kim provjereno uravnotežava imunitet, kao i ulje lana ili industrijske konoplje bogato omega 3 i 6 kiselinama. Sve sam isprobala i koristila, i to najradije od tvrtke Matičnjak :)
Na svojem imunitetu radim kroz cijelu godinu, a pojačano od rujna do proljeća. Puno voća i povrća uvijek, ljeti tijelo "hranim" sunčevim zrakama da imam zalihe za zimske dane, đumbir, med i limun su cijelu godinu na meniju, citruse pojačavam
…prikaži još!m u jesen i zimu. Odličan se pokazao vitamin C u obliku natrij askorbata, jer od kada ga koristim nisam bila prehlađena. Uz sve ovo što manje stresa, puno pozitivnih misli i druženje sa dragim ljudima čine čuda na tijelo i um te grade dobar i zdrav imunitet.
Uzimam kurkumu s crnim biberom i uz pekmez cimet i aroniju u prahu....med bagrema.... umor,pospanpst,mučnina su sastavni dio mojeg,bolovi u zglobovima pogotovo koljenima vele da su posljedica stresa i da mi imunitet slabi...vjerujem da bi ovaj paket možda napravio puno....no tko zna...
prosle godine otkrila sam zlatnu pastu a to je kombinacija kurkume, cimeta, crnog papra i kokosovog maslaca. uzimam po jednu zlicicu 2x dnevno kroz jesen a i cijelu zimu i osjecam se savrseno !!!!! nema boljeg !!
Osvoji imuno paket “Matičnjakov doktor u kući"!
Komentari 31
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.