Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U zdravom tijelu zdravi duh ali i sa zdravim duhom zdravo tijelo!!! Slijedim savjete Zdrave krave i jedem svjesno te afirmiram zdravlje ,a ulje crnog kima me riješilo alergija,a žlica meda i voda s limunom natašte čine čuda i uz
…prikaži još! to još šetnja po zimskom zraku i pogled na unuka čine me najzdravijim i najsretnijim na svijetu,a to vjerujte mi podiže imunitet i miče pažnju sa male mirovine na osmijeh mog unuka .
Nikakve lude kombinacije mi nisu potrebne, samo stari dobri tradicionalni običaji, popuf sezonske namirnice kao što su mandarina, nar, kiseli kupus, uz puno čaja od bazge, jabuke i cimeta, sa medom i limunom, i najmanje 8 sati sna, uz obavezno
…prikaži još! 5 sati tjelovježbe tjedno, maksimalno dvije kave i prehlade nema :)
Moje vrijedne pčelice savršeno brinu o mom zdravlju! Pa tako jutro započinje sa šalicom mlake vode u kojoj otopim žlicu meda od kadulje, uz dodatak soka od limuna. Uz doručak uzmem žličicu peluda i popijem sok od mrkve. Umjesto bombona,
…prikaži još! na kocku šećera nakapam 15 kapi propolisa te polako otapam u ustima. U slučaju da ipak osjetim početak prehlade, sve dodatno pojačam još jednom ljekarijom – žlica meda, pola limuna i 10 kapi propolisa.
Trudim se svakodnevno vježbati, piti puno vode, jesti puno voća i povrća, a odličan recept mi je svako jutro pojesti žličicu meda od kestena koji je poznat kao najbolji med za imunitet Koristim još razne namirnice za zdravu prehranu te
…prikaži još! pijem razne čajeve
moj savjet je skroman ali vrijedi-jedem kuhano i to najčešće variva,kuham na svinjskoj masti,puno,puno kiselog zelja jedem i spavam u prozračenoj,negrijanoj sobi i ne pretjerujem zimi sa grijanjem kao što ni ljeti uopće nemam klimu i uz to puno hodam
…prikaži još!m te živim život u miru i zahvalnosti ispunjen ljubavlju prema mojim najdražima ali i svima drugima .Želim Vam svako dobro!!!
Podižem imunitet naizmjeničnim tuširanjem sa hladnom pa toplom vodom i trčanjem po nasipu svako jutro prije posla i onda zdrav doručak tipa pečena jaja i špek i pješke na posao,uz to spavanje od 8 sati i meditacija ali i ovakvi
…prikaži još!i dodaci prehrani iz ovog zdravog paketa su uvijek dobrodošli.Živjeli i zdravi bili !!!!
Na svojem imunitetu radim kroz cijelu godinu, a pojačano od rujna do proljeća. Puno voća i povrća uvijek, ljeti tijelo "hranim" sunčevim zrakama da imam zalihe za zimske dane, đumbir, med i limun su cijelu godinu na meniju, citruse pojačavam
…prikaži još!m u jesen i zimu. Odličan se pokazao vitamin C u obliku natrij askorbata, jer od kada ga koristim nisam bila prehlađena. Uz sve ovo što manje stresa, puno pozitivnih misli i druženje sa dragim ljudima čine čuda na tijelo i um te grade dobar i zdrav imunitet.
svaki drugi tjedan složim smjesu od jednog đumbira , dvije žlice meda i sok od jednog limuna, te to popijem svako jutro jednu žličicu i mogu vam reči da nisam imala ni viroze a ni prehlade već dvije godine, aprobava
…prikaži još! mi sa tim savršeno funkcionira
prosle godine otkrila sam zlatnu pastu a to je kombinacija kurkume, cimeta, crnog papra i kokosovog maslaca. uzimam po jednu zlicicu 2x dnevno kroz jesen a i cijelu zimu i osjecam se savrseno !!!!! nema boljeg !!
Premda sam svjesna da moje ponašanje nije ni pametno, ni pohvalno - svom imunitetu nisam baš dobar saveznik (uglavnom s opravdanjem da nemam vremena). Ali imunitetu svojih curica poklanjam svu moguću pažnju. Tako su u upotrebi propolis, grape kapi, mljevene
…prikaži još! sjemenke lana, svježi limuni, naranče, narančini, kao i cijeđeni voćni sokovi ... Ponekad im ove Pomoćnike uspijem dati direktno, ali ipak puno češće oni bivaju zakamuflirani u nekim njima omiljenim slatkim okusima :)
Imunitet mi za sad dobro stoji,
kada zima hladne dane broji,
kurkumu sa medom i đumbirom na drvenu kuhaču stavim,
da se visokom temperaturom ne bavim,
kozice mi moje svaki dan mlijeko daju,
pa živim zdravo ko u raju.
Prehrana puna povrća i voća te svakodnevna rekreacija na svježem zraku (hodanje, planinarenje, biciklizam, trčanje) su idelan spoj radi kojeg već godinama - da kucnem o drvo - nemam većih zdravstvenih problema u zimskom razdoblju.
Crni kim provjereno uravnotežava imunitet, kao i ulje lana ili industrijske konoplje bogato omega 3 i 6 kiselinama. Sve sam isprobala i koristila, i to najradije od tvrtke Matičnjak :)
Kad mi imunitet padne, posegnem za spirulinom, matičnom mliječi ili smiksam svoj imuno-boost sirup koji čini jednaka količina tri super sastojka - maslinovog ulja, limunovog soka i meda. A budući da dojim i jurcam za malim zvrkom, svaki imuno-booster je dobrodošao!
Do sada sam se borila na neki svoj način i samoj sam sebi za motivaciju napisala inspirirajuće stihove ali mi je i svaka dodatna pomoć i preporuka dobro došla. Hvala na članku, svakako ću i nešto od ovoga uvrstiti u
…prikaži još! svoju svakodnevicu kako bi moj imunitet bio još snažniji. Sad vidim da moji stihovi ne stanu u veličinu poruke pa da skratim: jedem uglavnom svježe namirnice neobrađene, limun i češnjak uvrstim u obroke, domaću pileću juhu, biljne čajeve, mlake kupke i dovoljno sna za snažan imunitet
Upijanje sunca kad god je moguce,priroda,tjelovježba,opušten stav,biljna prehrana,od pica samo voda i dikod caj,ne piti tablete...i glazba i ples bilo kad bilo gdje :)
Za imunitet koristim samo med i limun. I volim mješavine meda s propolisom. Kod jakih grlobolja pijem maslinovo ulje, med i limun. To mi super pomogne. Jako volim prirodno liječenje! Cijenim ulje crnog kima. Pijem ga u proljeće za ublažavanje
…prikaži još! alergija na pelud. Odlično pomaže!
Znate kako se kaže kako su u postolara uvijek najlošije cipele.Tako je i kod mene iako nisam postolarka nego medicinarka. U moj kućnoj ljekarni nećete naći ništa osim Lupoceta za dječju temperaturu. Susjedi mi često u bilo koje doba zvone
…prikaži još! ne vrata misleći kako doma imam cijelu apoteku. Ostanu iznenađeni kad im pokažem svoju špajzu sa čajevima i ostalim narodnim ljekovima. Preko cijele godine možete me sresti kako po livadama skupljam biljke i od njih radim svoje ljekarije, ulja i čajeve...
Osvoji imuno paket “Matičnjakov doktor u kući"!
Komentari 31
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.