Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ines cestitam ti na uspjesnom provodjenu akcije Mršavimo zajedno'. izgledas odlicno, ne mogu te se nagledati :)
jedva cekam da prestanem dojiti, pa odmah idem tvojim stopama. ti si nam svima veliki poticaj! samo tako nastavi. pozdrav
Dragi moji, hvala vam svima na riječima pohvale i vašoj podršci, drago mi je da ste bili uz mene i podržavali me, to mi je puno znaćilo. Moram priznati da je bilo trnovito ali da je uspjeh nevjerojatan. Ovo je
…prikaži još!o je režim mršavljenja koji doista donosi rezultate, a najbitnije je da čovjek nije gladan. Ja sam izmjenila svoj enavike, i počela živjeti zdravo i mislim da je to najbitnije. Preporučam svakom da proba ovo što sam ja prošla, preporoditi ćete se.
Hvala Vam još jednom svima.
Vaša Ines
Ines bok vidim rezultate odlični su ako ti nije šproblem javi mi se na moj mail adrianagledj@net.hr imala bi neka pitanja za tebe vezano uz debljinu i ja patim od toga
Novi život u lastex trapericama
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.