Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Otkad znam za sebe loše spavam i jako teško zaspem ,nesanica me mučila svaku noć dok negdje nisam pročitala ovo i zaista pomaže. Metoda se sastoji od brojeva 4,7,8. Naime, u trajanju 4 sekunde se uvlaći zrak kroz nos, bez
…prikaži još! prestanka, nakon čega se izdiše 7 sec kroz usta i opet uvlači zrak 8 sec kroz usta, sve u jednom udahu-izdahu. Usporava rad srca i stvarno smiruje.
Na rubove jastuka nakapati po par kapi eteričnog ulja melise (matičnjaka), lavande, citrusa ili ruže i geraniuma. Dakle, odmaram, spavam i inhaliram ljekovita eterična ulja.
Obzirom da smo u novom stanu vrlo loše spavali, prvo smo pozvali radiestezistu koji nam je detektirao podzemni tok vode duž cijele jedne strane stana. Premještanjem kreveta glavni uzrok nesanice bio je riješen. Također sam iz spavaće sobe izbacila mobitele
…prikaži još!le i ostale uređaje koji emitiraju zračenje. Prije spavanja obavezno još jednom prozračim sobu i spustim rolete da nam ne smeta ulična rasvjeta. Bitno je i ne prejesti se prije spavanja, odnosno, ne jesti kasno navečer. Pomaže i topli kakao, žlica meda sa malo jabučnog octa ili čaj od matičnjaka. U sezoni grijanja obavezno treba staviti posude sa vodom i eteričnim uljima tipa lavande i geranija. Dobro je i prošetati prije spavanja (ili se baviti drugom fizičkom aktivnošću) kako bi se tijelo riješilo stresa nakupljenog tijekom dana. Pred sam odlazak na spavanje dobrodošlo je opuštanje u toploj, mirisnoj kupki uz neki lagani instrumental ili glazbu za meditaciju.
Nesanice se rješavam teškom mukom ali pokušavam se smiriti i zaspati. Nekad upali a nekad ne. Prevencije radi idem ranije na spavanje, pijem čajeve i opuštam se prije spavanja. To pomaže!
Dobitnici prirodno lijek protiv nesanice
Komentari 24
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.