Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Na rubove jastuka nakapati po par kapi eteričnog ulja melise (matičnjaka), lavande, citrusa ili ruže i geraniuma. Dakle, odmaram, spavam i inhaliram ljekovita eterična ulja.
Mužev problem s nesanicom budi sve nas KAd ja odem spavati on se dize gleda tv čita zuji cijelu noć a danju je umoran s troje djece njegova nesanica postala je moj problem on je jedini koji danju odmara pokusali
…prikaži još!sali smo razne vrste uspavljivanja topla kupka, čaj , toplo mlijeko ali nekako ne pomazu mozda bi ovo pomoglo . Vrijedi pokušati.
Otkad znam za sebe loše spavam i jako teško zaspem ,nesanica me mučila svaku noć dok negdje nisam pročitala ovo i zaista pomaže. Metoda se sastoji od brojeva 4,7,8. Naime, u trajanju 4 sekunde se uvlaći zrak kroz nos, bez
…prikaži još! prestanka, nakon čega se izdiše 7 sec kroz usta i opet uvlači zrak 8 sec kroz usta, sve u jednom udahu-izdahu. Usporava rad srca i stvarno smiruje.
Trenutno se odvikavam od antidepresiva i spavanje mi je nikako.Htjela bih se rijesiti tableta i pokusati s necim prirodnim,nesto sto ne izaziva ovisnost.U potrazi sam za rijesenjem..mozda je to to sto trazim..Inace popodne odvjezbam jogu,a prije spavanja radim tehniku opustanja
…prikaži još! na nacin da dio po dio tijela napnem pa opustim,naravno, uz duboko disanje.Prozor sirom otvorim da ude sto vise svjezeg zraka i da,slusam laganu muziku,Deuter,Dan Gibson i sl..Sve to malo pomogne ali ipak treba jos nesto.....
Dobitnici prirodno lijek protiv nesanice
Komentari 24
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.