Komentari 24

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    stanli
    Na rubove jastuka nakapati po par kapi eteričnog ulja melise (matičnjaka), lavande, citrusa ili ruže i geraniuma. Dakle, odmaram, spavam i inhaliram ljekovita eterična ulja.
  • Default avatar -
    tasa34
    Mužev problem s nesanicom budi sve nas KAd ja odem spavati on se dize gleda tv čita zuji cijelu noć a danju je umoran s troje djece njegova nesanica postala je moj problem on je jedini koji danju odmara pokusali …prikaži još!
    Lutkica2
    Otkad znam za sebe loše spavam i jako teško zaspem ,nesanica me mučila svaku noć dok negdje nisam pročitala ovo i zaista pomaže. Metoda se sastoji od brojeva 4,7,8. Naime, u trajanju 4 sekunde se uvlaći zrak kroz nos, bez …prikaži još!
  • Default avatar -
    megi36
    Trenutno se odvikavam od antidepresiva i spavanje mi je nikako.Htjela bih se rijesiti tableta i pokusati s necim prirodnim,nesto sto ne izaziva ovisnost.U potrazi sam za rijesenjem..mozda je to to sto trazim..Inace popodne odvjezbam jogu,a prije spavanja radim tehniku opustanja …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.