Komentari 24

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ljubo123
    evo da prvi iskomentiram jer ionako sam stalno na Vašim stranicama. Nesanice se najbolje riješiti slušajući naše političare kako obećavaju bolji prosperitet :) ma šalim se-nesanica je veliki problem,barem meni jer sam već u godinama kad se ionako manje spava …prikaži još!
  • Default avatar -
    ferencica
    ja sam nažalost već godinama u začaranom krugu nesanice.sve sam probala od brojanja ovaca,tople kupke,izbjegavanje kave....ali moje najduže noćno spavanje iznosi 5 sati.uredno se budim oko 3 ujutro i tada riješavam križaljke jer ne želim buditi ostale nikakvom drugom aktivnošću …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Borim se tako što se ne borim. Prihvatim činjenicu da ne mogu zaspati i onda razmišljam sve dok..ne zaspim. Međutim, moja mama ima opasnih problema s nesanicom i bila bih presretna ukoliko bi joj mogla pokloniti Lecitone Magnezij!
  • Default avatar -
    valencia72
    Zdravstveni sam radnik i radim u smjenama, u prosjeku tri ili četiri noćne tjedno. Zbog takvog načina rada moj prirodni bioritam je totalno narušen tako da i kad sam kod kuće - ne mogu spavati ili se budim na svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    ildiko
    Moja sestra ima problema sa nesanicom.Noćima ne može spavati.Pije neke lijekove za spavanje ali ja znam da to nije zdravo.Nema šta sve nije probala:čajeve,toplo mlijeko, izbjegavanje kafe itd.Mislim da bi joj vaš preparat dobro došao.Također mislim da, općenito, ne uzimamo …prikaži još!
  • Avatar xenia64
    xenia64
    Od kako sam u menopauzi počele su i moje nesanice.Od liječnika sam dobila tablete ali ih nastojim što manje koristiti da se "ne navučem". Zato isprobavam svakakve stvari. Jedno vrijeme mi je pomagalo kad pojedem jabuku. Isprobala sam i jastuk …prikaži još!
  • Default avatar -
    ninanesto
    Već godinama patim od nesanice i nakraju sam na nju nekako navikla nažalost.Dok svi spavaju ja operem suđe koje se nagomila taj dan, stavim veš u vešmašinu, pogledam nekakav film na televiziji. Nažalost do sad nisam našla odgovarđajući lijek protiv …prikaži još!
  • Default avatar -
    zanamateo
    Nesanica i ja ahh već smo prijatelji postali tajni.Svake večeri ista prića meni san na oći neče pa me nesanica prati kao ljubavnik svaki.Okrečem se u krevetu ,ovčice brojim al mi san na oći neče .Po danu se želim što …prikaži još!
  • Default avatar -
    doroteica
    Prije tri godine u moju kuću je došla teška bolest, došla je tiho, ali brzo nam uništila sakodnevnicu i san... Nije bolest došla sama, sa sobom je dovela još puno problema i loših događaja. Sve se promijenilo, ništa više nije …prikaži još!
  • Default avatar -
    dadoitea
    Imam 72 godine, puno životnog iskustva iza sebe, ali u zadnje vrijeme imam jedan problem koji ne mogu riješiti. Ne mogu spavati. Živim usamljeničkim i mirnim životom. Tijekom dana puno čitam, šetam i uglavnom radim stvari koje volim. Kada dođe …prikaži još!
  • Default avatar -
    sbotica
    Ne patim baš od nesanice, nego imam problem jako laganog sna. Svaki, ama i baš najmanji šum, pokret, zvuk, disanje,.... sve me probudi i budi i nema više sna cijele noći. Ujutro se dižem umorna, s podočnjacima, kao da stižem …prikaži još!
  • Default avatar -
    miaradenkovic
    nesanice se teško rješavam, vjerujte, na razne načine pokušavam. Umiriti se i čekati da zaspim, već se pokazalo kao način glupim i samo se još više razbudim. Gledam TV do duboko u noć, evo to se dogodilo baš sinoć. Ne …prikaži još!
  • Default avatar -
    mare3110
    Godinama se borim s nesanicom, a nekako sve to pripisujem užurbanom tempu života. Naime cijeli svoj radni vijek sam ustajala malo prije 4 ujutra da bih prvim busom stigla na posao u 6. Već do 12 sati bila sam kao …prikaži još!
  • Default avatar -
    damac
    Iscrpim se do krajnjih granica, tako da ne čujem ništa. Inače, imam lagani san, i čujem svaki šum. Do sada nisam ništa pila jer me strah ovisnosti, ali ovo je prirodno, pa bi voljela probati.
  • Default avatar -
    megi36
    Trenutno se odvikavam od antidepresiva i spavanje mi je nikako.Htjela bih se rijesiti tableta i pokusati s necim prirodnim,nesto sto ne izaziva ovisnost.U potrazi sam za rijesenjem..mozda je to to sto trazim..Inace popodne odvjezbam jogu,a prije spavanja radim tehniku opustanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    gabica76
    Moja majka zbog gubitka voljene osobe već godinama ne spava, pokušala je mnoge prirodne preparate, ali bezuspješno. Ne voli noć, jer jedva čeka jutro. Fizički je dobro, kao da je spavala cijelu noć. Rado bih da proba "Lecitone"!
  • Default avatar -
    tasa34
    Mužev problem s nesanicom budi sve nas KAd ja odem spavati on se dize gleda tv čita zuji cijelu noć a danju je umoran s troje djece njegova nesanica postala je moj problem on je jedini koji danju odmara pokusali …prikaži još!
  • Default avatar -
    dudilo
    Za problem nesanice (a to je stvarno ozbiljan zdravstveni problem) koristim "trikove" koje sam naučio još od svoje bake. Prvi od njih je da provjetravam spavaću sobu netom prije spavanja (ako vremenske prilike to dopuste), zatim stavljam vlažne krpe na …prikaži još!
  • Default avatar -
    sogica
    e moja zrava krava-objavite pravila pa ih se ne pridržavate.objava dobitnika 11.3.tijekom dana,a evo već 13.3,a ništa.pa zar zaista držite vaše čitatelje za budale ili vas veseli ovako vrijeđati ljude koji se nadaju nagradi ?!?????? p.s. ja ni nisam igrala …prikaži još!
  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    Draga sogica, u članku možeš vidjeti imena dobitnika. Pozdrav od Zdrave Krave
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.