Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Napravio sam na stotine tz horoskopa ili natalnih karti. Iz tih naizgled suhoparnih papira svemočnom statistikom puno toga se dalo zaključiti. U brak tj u sexualni odnos koji vodi u brak se stupa po nekim zakonitostima, zapisanim u tim horoskopima.
…prikaži još! Kao zrno pjeska u pustinji astrologije zakljućio sam da nas geni vode k tome a sve radi boljeg križanja i boljeg potomstva. Patio sam u braku ali napravio zdrave intelektualce djecu. Sada kao rastavljen uživam u svojoj vezi uz pomoć znanja. Ne gena.
Zašto danas ima sve više samaca te kako pronaći ljubav kakvu zaslužuješ?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.