Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jedna mi je gošća iz Japana rekla da je tamo šipak jako popularan kao prirodna terapija za olakšavanje tegoba žena u klimakteriju i općenito za ženske boljke da se puno koristi.
Ma daj?
Pa taj šipak je za svašta!
Iako mi to nije bitno jer ga obožavam. Pred kućom mi je stablo i toliko plodova ima!!!
Baš su prekrasni, ja ih naberem i rasporedim po zdjelama u stanu...super izgleda
sretna sam kad vidim koliko dobra ima u šipku jer je šipak moje omiljeno voće. sada je njegova sezona, dnevno ne pojedem ispod četiri komada. u njemu je vitamina C, pa nije ni čudo da svi oko mene šmrču i
…prikaži još! bore se s virozama, a meni ništa. :) da barem moj muž voli šipak, on pati od sinusa, pa se svaka prehladica pretvori u muku koja ne traje ispod dva tjedna. :(
Nar - antioksidans jači od zelenog čaja
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.